Skal legge på seg 5 kg til bryllupet

Angelina Jolie får hjelp av stjernekokk Jamie Oliver til å gjenvinne sine gamle former.

SKAL LEGGE PÅ SEG: Her ankommer Angelina Jolie premieren på Moneyball, under filmfestivalen i Toronto.  Foto: All Over Press
SKAL LEGGE PÅ SEG: Her ankommer Angelina Jolie premieren på Moneyball, under filmfestivalen i Toronto. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forbindelse med at hun gifter seg med Brad Pitt i sommer, skal Angelina Jolie ha et ønske om å se litt fyldigere ut enn hun har jeg gjort den siste tiden. Til det, får hun profesjonell hjelp av tv-kokken Jamie Oliver. Han skal ha vært på besøk hos paret flere ganger for å lære dem oppskrifter på kaloririk, men sunn mat.

- Jolie ønsker å legge på seg fem kilo og få litt mer kurver, sier en anonym kilde til nettstedet Showbixzspy.

Skuespillerinnen, som sist var aktuell i filmen The Tourist fra 2010, har de siste årene blitt omtalt mye for hennes tynne figur.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Nettstedet Glamour Magazine skriver at brullupsdatoen er 11. august. Samme dato som Brads foreldre feirer 50 års ekteskap. 

- Brad ønsker at hun blir like fyldig som hun var da de møttes under innspillingen av Mr. and Mrs. Smith fra 2004, sier den anonyme kilden.

Ved siden av veldedighetsarbeidet for FN, der Angelina jobber med flyktningearbeid, går ryktene om at hun skal spille sammen med sin kommende ektemann, i filmen The Counselor, som kommer ut neste år.

På kjøkkenet er det derimot Brad som er sjefen. Han var sist aktuell i filmen Moneyball fra januar, og skal ha lagt sin elsk på pølser, potetstappe og den britiske retten Shepherds Pie. Angelina derimot, lager angivelig ikke mat i det hele tatt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Superparet Brad og Angelina er forlovet!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer