<strong>KLINTE TIL:</strong> Fredrik Bergersen Klemp feiret finaleplass i "Idol" med å kysse kjæresten Pia Wulff-Nilsen.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
KLINTE TIL: Fredrik Bergersen Klemp feiret finaleplass i "Idol" med å kysse kjæresten Pia Wulff-Nilsen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Skal kysse kjæresten i hele kveld

Fredrik Bergersen Klemp var i ekstase etter seieren og feiret med å kaste seg over kjæresten Pia Wulff-Nilsen.

Publisert
Sist oppdatert
Se Fredrik og kjæresten kline på scenen etter seieren nederst i saken!

SEHER.NO:  Fredrik Bergersen Klemp (20) var overlykkelig over å ha gått videre i «Idol» fredag kveld, og kastet seg over kjæresten Pia Wulff-Nilsen (24) i seiersrusen og kysset henne heftig på scenen.

Kysset måtte gjentas gang på gang, da alle pressefotografene ville forevige det romantiske seierskysset. I nesten ett minutt kysset Idol-vinneren sin kjære i blitzregnet, og Fredrik hadde ingenting imot å vise sine følelser for hele Norge.

- Dette skal jeg fortsette med senere i kveld. Det er fantastisk koselig å ha en kjæreste som støtter deg hele tiden og er der som en venn, forteller han til Seher.no

Unggutten fra Skedsmokorset ser nå frem til flere opptredener i «Idol».

- Det blir et eventyr og jeg er supergira!, sier en jublende Fredrik.

Klemp hadde stor konkurranse fra publikumsfavoritter som Ragnhild Andersen (19) og Maria Mohn (28). Selv var han svært overrasket over finaleplassen.

- De andre deltagerne er superflinke. Jenny Marlene Nettum var min favoritt og jeg ble sjokkert da hun ikke gikk videre.

20-åringen sang Adeles sang «Rolling in the Deep» og var fornøyd med egen opptreden.

- Jeg startet litt uheldig, men så gikk det veldig, veldig bra. Jeg er fornøyd. Det er helt surrealistisk! 1500 mennesker som jubler når du spiller, det er det beste jeg har vært med på.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Maria og Fredrik videre i Idol  

Se video med Fredrik her!


[obj:media:10099]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer