Elin Kjos:

- Skal kjempe til det ikke går mer

I juli får Elin Kjos vite om kreftbehandlingen er effektiv. Frem til da prøver hun å finne styrke til å komme seg gjennom hverdagen.

KJEMPER: Elin Kjos har den siste tiden gått til behandling mot en kreftdiagnose det ikke finnes noen kur mot. Om en måned vet hun om den fungerer. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
KJEMPER: Elin Kjos har den siste tiden gått til behandling mot en kreftdiagnose det ikke finnes noen kur mot. Om en måned vet hun om den fungerer. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars ble det oppdaget en over tjue centimeter stor svulst i den høyre lunga til den svenske treningsinfluenseren Elin Kjos (32). Hun hadde vært til undersøkelse etter å ha slitt med hoste i lengre tid, og kjemper nå kampen mot kreft med spredning.

- Det er som å leve i et mareritt som aldri tar slutt. Jeg har fremdeles vanskeligheter med å engang forstå at jeg er så syk som jeg faktisk er. Mentalt er det ekstremt tøft og det er mye tårer, uro og stress nå, sa hun til Se og Hør i mai.

Kjos fortalte videre at hun behandles med en kombinasjon av immunterapi og cellegift som hun skal gå på frem til midten av juli.

- Tøff kamp

For bare få dager siden var det tid for runde to av behandlingen, og i den anledning delte influenseren en lengre tekst med følgerne sine, om at hun er redd og urolig for hvordan den kommende tiden blir.

«Testene viser at kroppen begynner å brytes ned og at behandlingen påvirker både organer og blodverdiene», skriver hun til sine over 36 300 følgere på Instagram.

«Forhøyde leververdier, et blodsukker som er godt under gjennomsnittet og betydelig dårligere samlede resultater enn kroppen viste for bare noen uker siden. Selv om jeg har forsøkt å trene, være aktiv og fremdeles kjenner meg forholdsvis sterk, begynner det sakte å synke inn at dette kommer til å bli en veldig tøff kamp fremover», fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer