- Skal jeg være med på bildet, eller?

Det oppstår full forvirring og krangling når Isabel Adrian skal arrangere fotoshoot i «Svenske Hollywoodfruer». Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I den nye sesongen av «Svenske Hollywoodfruer» har DJ-frue Isabel Adrian (38) gjort comeback i TV3-serien.

Og allerede har det oppstått svært amper stemning mellom henne og de øvrige fruene.

I episoden som tirsdag sendes på TV3 når konfliktene nye høyder.

Isabel Adrian, som er gift med DJ og plateprodusent Steve Angello (33), skal nemlig arrangere fruenes nye fotoshoot - og dét går ikke på skinner.

Isabel blir frustrert når divaen Gunilla Persson (57) dukker opp med sin egen makeup-artist og kaster henne ut av studioet sitt.

Den vanligvis så temperamentsfulle Gunilla går med på å bli sminket og frisert ute på gangen. Når hun banker på døren til Isabels studio igjen, er imidlertid stemningen langt ifra avslappet.

- Skal jeg være med på bildet, eller? undrer Gunilla mens Isabel irritert sperrer veien for henne.

Saken fortsetter under bildene.

DIVANYKKER?: Isabel Adrian, som er gift med stjerne-DJ Steve Angello (t.h), har gjort et stormfullt comeback i «Svenske Hollywoodfruer» på TV3 i høst. Hun var ikke sen med å informere de øvrige fruene om at hun skulle lede pressefotograferingen deres.  Foto: TT/ NTB Scanpix
DIVANYKKER?: Isabel Adrian, som er gift med stjerne-DJ Steve Angello (t.h), har gjort et stormfullt comeback i «Svenske Hollywoodfruer» på TV3 i høst. Hun var ikke sen med å informere de øvrige fruene om at hun skulle lede pressefotograferingen deres. Foto: TT/ NTB Scanpix Vis mer

Krass hårkritikk

38-åringen er nemlig fortsatt sint på TV-kollegaen, som gikk imot planen hun hadde lagt for stylingen på fotoshooten:

- Jeg skal fikse håret ditt, jeg vil at det skal være finere, kommer det krast fra Isabel - før hun motvillig slipper Gunilla og stylisten Alex inn i fotostudioet.

Se konfrontasjonen mellom Gunilla og Isabel øverst i saken!

OPPGITT: Isabel Adrian sliter med å bevare kontrollen på fruenes pressefotografering, som hun har bestemt seg for å lede. Etter mye om og men lar hun Gunilla Persson og stylisten hennes slippe inn. Foto: TV3
OPPGITT: Isabel Adrian sliter med å bevare kontrollen på fruenes pressefotografering, som hun har bestemt seg for å lede. Etter mye om og men lar hun Gunilla Persson og stylisten hennes slippe inn. Foto: TV3 Vis mer

Heller ikke Åsa Vesterlund (40) og Maria Montazami (50) danser helt etter Isabel Adrians pipe på fotoshooten, og det blir selvsagt mer krangling.

Hvordan det går med fotograferingen kan du se i «Svenske Hollywoodfruer» på TV3 tirsdag klokken 20.30!

Da Isabel inviterte de andre fruene hjem på lunsj i sesongpremieren nylig, gikk det heller ikke rolig for seg:

LES OGSÅ: Stjal showet på «Star Wars»-premieren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer