<strong>18 DAGER:</strong> Sjokknyheten om bruddet kom allerede 18 dager etter bryllupet. Nå har imidlertid paret bestemt seg for å forbli gift. Foto: All Over Press
18 DAGER: Sjokknyheten om bruddet kom allerede 18 dager etter bryllupet. Nå har imidlertid paret bestemt seg for å forbli gift. Foto: All Over Press Vis mer

Skal ikke skilles likevel

Ekteskapet ble varslet over etter 18 dager. Nå har de ombestemt seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Nothing Compares 2 U»-sangeren Sinead O'Connor giftet seg 8. desember med Barry Herridge, men i romjulen kom sjokknyheten om at ekteskapet var over allerede etter 18 dager.

Grunnen til bruddet var press fra ektemannens venner.

Nå har likevel sangstjernen og ektemannen ombestemt seg, og kommer til å forbli gift. Det melder nettstedet EntertainmentWise.

Etter at nyheten om ekteskapsbruddet kom ut, slettet O'Connor sin egen Twitter-side. Men kun dager senere var hun tilbake med en ny konto på det populære nettsamfunnet.

«Gjett hvem som hadde en vill runde i senga med sin egen ektemann i går kveld? Hurra! Vi bestemte oss for å gå tilbake til å være kjærester igjen, og kommer til å forbli gift», skriver hun på nettsiden.


O'Connor stråler nå av glede, men innrømmer at hun hastet inn i et ekteskap hun ikke var klar for.

«Vi hastet, så nå skal vi være kjærester, være lykkelige, gå til ekteskapsrådgivning og flytte sammen om et års tid. Så jeg er veldig glad», skriver hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ekteskapet varte i 18 dager

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer