Blac Chyna:

- Skal ikke barna mine ha samme livsstil som fedrene sine?

Skandalestjernen raser igjen.

SLÅR HARDT: Blac Chyna har barn med både Tyga (t.v) og Rob Kardashian (t.h). Sistnevnte er hun nå i en bitter strid med om barnebidrag. Hennes nye stikk på Instagram viser tydelig at hun har penger nok til å ta vare på barna sine selv. Foto: NTB scanpix
SLÅR HARDT: Blac Chyna har barn med både Tyga (t.v) og Rob Kardashian (t.h). Sistnevnte er hun nå i en bitter strid med om barnebidrag. Hennes nye stikk på Instagram viser tydelig at hun har penger nok til å ta vare på barna sine selv. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få forhold kan sies å ha vært like ambivalente og turbulente som det Rob Kardashian (31) og Blac Chyna (30) hadde. Bare tre måneder etter at de ble kjærester i januar 2016, avslørte duoen at de skulle gifte seg. Måneden etter kom de med nok en sjokknyhet, nemlig at de ventet sitt første barn sammen.

Deretter gikk paret gjennom en rekke offentlige opp- og nedturer før bryllupet ble avlyst i februar i fjor. Etter måneder med påfølgende hemningsløse krangler, som resulterte i besøksforbud mot Rob, hevnporno-søksmål og barnevernsinnblanding, ble det plutselig helt stille rundt dem.

Nå har konflikten blusset opp igjen, og Chyna lar seg ikke målbinde. Nå går hun hardt ut mot både Rob og sin andre eks, rapperen Tyga (29), i et noe kryptisk Instagram-innlegg.

- Gir dem livsstilen de fortjener

Det er E! News som først omtaler saken. Den tidligere stripperen har barn med begge ovennevnte menn. Med Rob Kardashian har hun datteren Dream (2), mens hun med Tyga har sønnen King (6).

Nylig valgte den tidligere duoens kanskje mest kjente part, Rob, å bryte tausheten om forholdet med Chyna - i forbindelse med en juridisk tvist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer