Blac Chyna:

- Skal ikke barna mine ha samme livsstil som fedrene sine?

Skandalestjernen raser igjen.

SLÅR HARDT: Blac Chyna har barn med både Tyga (t.v) og Rob Kardashian (t.h). Sistnevnte er hun nå i en bitter strid med om barnebidrag. Hennes nye stikk på Instagram viser tydelig at hun har penger nok til å ta vare på barna sine selv. Foto: NTB scanpix
SLÅR HARDT: Blac Chyna har barn med både Tyga (t.v) og Rob Kardashian (t.h). Sistnevnte er hun nå i en bitter strid med om barnebidrag. Hennes nye stikk på Instagram viser tydelig at hun har penger nok til å ta vare på barna sine selv. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få forhold kan sies å ha vært like ambivalente og turbulente som det Rob Kardashian (31) og Blac Chyna (30) hadde. Bare tre måneder etter at de ble kjærester i januar 2016, avslørte duoen at de skulle gifte seg. Måneden etter kom de med nok en sjokknyhet, nemlig at de ventet sitt første barn sammen.

Deretter gikk paret gjennom en rekke offentlige opp- og nedturer før bryllupet ble avlyst i februar i fjor. Etter måneder med påfølgende hemningsløse krangler, som resulterte i besøksforbud mot Rob, hevnporno-søksmål og barnevernsinnblanding, ble det plutselig helt stille rundt dem.

har konflikten blusset opp igjen, og Chyna lar seg ikke målbinde. Nå går hun hardt ut mot både Rob og sin andre eks, rapperen Tyga (29), i et noe kryptisk Instagram-innlegg.

Vis mer Vis mer

- Gir dem livsstilen de fortjener

Det er E! News som først omtaler saken. Den tidligere stripperen har barn med begge ovennevnte menn. Med Rob Kardashian har hun datteren Dream (2), mens hun med Tyga har sønnen King (6).

Nylig valgte den tidligere duoens kanskje mest kjente part, Rob, å bryte tausheten om forholdet med Chyna - i forbindelse med en juridisk tvist.

De befinner seg nemlig midt i en juridisk strid hvor de kjemper over utbetaling av barnebidrag for Dream, skrev The Blast nylig, ifølge People. Han ønsker å nedjustere beløpet han hver måned betaler til eksen, noe medier verden over skrev denne måneden.

SPARKER HARDT: Blac Chynas nyeste innlegg på Instagram er et subtilt, men tydelig, spark mot eksene. Foto: NTB scanpix
SPARKER HARDT: Blac Chynas nyeste innlegg på Instagram er et subtilt, men tydelig, spark mot eksene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Blac svarte den gang ved å vise at hun ikke trenger pengene til eksen uansett, og nå kommer hun med nok et stikk til Rob. Denne gangen drar hun også Tyga inn i ligningen. På Instagram skrev stjernen følgende mandag:

- Så, barna mine skal liksom ikke ha samme livsstil som fedrene sine? Som alenemor tar jeg vare på dem, og gir dem den luksuslivsstilen de fortjener, skrev hun, ifølge E!News.

Den noe kryptiske meldingen blir av flere tolket som en åpenbar oppfølging på noe hun la ut tidligere. På Instagram delte hun nemlig nylig en video som viste tre biler parkert utenfor et hus, tilsynelatende hennes egne kjøretøy og bopel. De tre bilene, en Rolls-Royce, en Ferrari og en Bentley, er svært dyre.

DRISTIG: Blac Chyna, reality-stjernen Rob Kardashians omstridte ekskjæreste, vekket oppsikt på den røde løperen under BET Awards 2018. 30-åringen overlot lite til fantasien i dette vågale antrekket. Video: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

Mange mente at dette er et spark mot Kardashian, og et bevis på at hun ikke trenger pengene hans. Videoens tilhørende tekst er også et tydelig tegn på dette.

«Jobb hardt, lek hardere. Mine ting! Ingen hjelp! Ikke noe barnebidrag. Slutt med de jævla løgnene», skrev hun under videoen, som ble lagt ut forrige uke. Samme uke ble den for øvrig slettet, av uvisse grunner.

Verdt millioner

Ifølge CelebrityNetWorth er den tidligere stripperen, som i dag tjener store penger på sponsede innlegg, opptredener og sosiale medier, verdt rundt fire millioner dollar.

I dagens kurs tilsvarer det i overkant av 34 millioner kroner. Samme nettsted hevder at Rob Kardashian er verdt rundt ti millioner dollar, som tilsvarer rundt 85 millioner kroner.

Mange har derfor reagert på at han nå mener at han betaler for mye i bidrag til datteren. I lang tid skal Rob ha betalt 170 000 kroner i måneden til Blac, en sum han nå altså ønsker å få nedjustert, ettersom han angivelig ikke lenger har råd til å gå ut med et så stort beløp.

Vis mer Vis mer

Tøff tid

Videre hevder 31-åringen, i dokumenter The Blast sitter på, at det vanskelige forholdet til Chyna har ødelagt karrieren hans - og hindrer ham i å tjene penger.

- Det har vært en utrolig vanskelig tid for meg følelsesmessig, og jeg har ingen ønske om å fortsette å være en del av realityshowet. Jeg vil fortsette å opprettholde privatlivet mitt, utforske andre forretningsmuligheter og prøve å komme på beina igjen etter de følelsesmessige skadene jeg har blitt påført i løpet av de siste månedene, mener han.

The Blast melder at Rob tidligere fikk minimum 8,5 millioner kroner i lønn på realityshowet, men at han i 2018 «bare» fikk 426 000 kroner per episode han var med i.

Rob skal videre hevde at hans månedlige inntekt har gått fra nesten 850 000 kroner til 85 000 kroner etter bruddet med Chyna. Hun skal derimot ha tjent fett på forholdet deres og all medieoppmerksomheten. Blac skal nemlig tjene rundt 511 000 kroner i måneden.

Kardashian ber derfor nå Chyna om å betale ham støtte. Tobarnsmoren har satt seg imot Kardashians krav om å nedjustere barnebidraget, og anklager ham for å «manipulere» sin egen økonomiske situasjon.

Alle økonomiske utbetalinger til barnebidrag er blitt stoppet mens eksene jobber mot å komme til enighet. Begge parter skal ha blitt bedt om å levere inn en rekke økonomiske dokumenter, og skal ifølge The Blast møte med en dommer i desember, skriver People.

Saksøkte eksen

Det var i fjor sommer det stormet som verst rundt Rob og Blac. Den gang delte han nakenbilder av henne i sosiale medier, og rettet også grove anklager mot henne, om blant annet misbruk av rusmidler - og utroskap.

Rob gikk senere til sak mot sin tidligere forlovede, og anklaget henne for mishandling.

Ifølge People kom det i september i fjor frem i rettsdokumenter at tobarnsmoren angivelig skal ha slått Rob i ansiktet og forsøkt å kvele ham med en iphone-lader i desember året før.

Han påsto også at hun i forkant av hendelsen lekte med våpenet hans mens hun hadde en Facetime-samtale med Robs venner, før hun senere samme kveld endte med å jage ham og slå ham gjentatte ganger i hodet og ansiktet.

I saksdokumentene skal «Keeping up with the Kardashian»-stjernen også ha påstått at han pådro seg skader i nakken som et resultat av Chynas angrep.

LES OGSÅ: Var Hollywoods hotteste par - så gikk det galt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer