Skal i proffstudio

Idol-vinneren er ferdig med råinnspillingen av debuttalbumet, og skal gjøre finpussen i legendariske Abbey Road Studios i London.

VINNEREN: Aleksander vant årets Idol-finale. Snart kommer debutplata. Foto: Espen Sollie/Se og Hør
VINNEREN: Aleksander vant årets Idol-finale. Snart kommer debutplata. Foto: Espen Sollie/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Det er drittstort. Abbey Road Studios i London er legendarisk, alle de store har vært der, sier Aleksander Denstad With (19) til Adresseavisen.

Årets Idol-vinner har i et halvt år jobbet med å produsere debuttalbumet sitt. Nå er han ferdig og mastringen - altså finpussen - skal gjøres i London av Geoff Pesche. Han har tidligere mastret for store artister som Coldplay, Kylie Minogue og Spice Girls. Aleksander reiser nese uke.

- Vi har skrevet alle låtene selv, utenom en. Ingen av de andre låtskriverne, Hans Petter Åserud og Øyvind Buene, har vært med på idolproduksjon tidligere, sier Aleksander til Adressa.

- Jeg føler meg som et barn på snart 19 1/2 år, som har fått leke litt med lekene sine istedenfor å gjøre leksene. Det vil jeg gjerne fortsette med. Jeg er ikke voksen som musiker, men er helt bestemt på å satse på dette nå, sier han til Dagbladet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer