VINNEREN: Aleksander vant årets Idol-finale. Snart kommer debutplata. Foto: Espen Sollie/Se og Hør
VINNEREN: Aleksander vant årets Idol-finale. Snart kommer debutplata. Foto: Espen Sollie/Se og HørVis mer

Skal i proffstudio

Idol-vinneren er ferdig med råinnspillingen av debuttalbumet, og skal gjøre finpussen i legendariske Abbey Road Studios i London.

- Det er drittstort. Abbey Road Studios i London er legendarisk, alle de store har vært der, sier Aleksander Denstad With (19) til Adresseavisen.

Årets Idol-vinner har i et halvt år jobbet med å produsere debuttalbumet sitt. Nå er han ferdig og mastringen - altså finpussen - skal gjøres i London av Geoff Pesche. Han har tidligere mastret for store artister som Coldplay, Kylie Minogue og Spice Girls. Aleksander reiser nese uke.

- Vi har skrevet alle låtene selv, utenom en. Ingen av de andre låtskriverne, Hans Petter Åserud og Øyvind Buene, har vært med på idolproduksjon tidligere, sier Aleksander til Adressa.

- Jeg føler meg som et barn på snart 19 1/2 år, som har fått leke litt med lekene sine istedenfor å gjøre leksene. Det vil jeg gjerne fortsette med. Jeg er ikke voksen som musiker, men er helt bestemt på å satse på dette nå, sier han til Dagbladet.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.