Lori Loughlin og Mossimo Giannulli:

Skal i fengsel - sjokkerer med nytt utseende

Livet lugger for ekteparet etter universitetsskandalen.

I FENGSEL: Mens kona, Lori Loughlin, allerede sitter bak lås og slå, forbereder Mossimo Giannulli seg på fem måneder bak fengselsmurene. Forberedelsene inkluderer et helt nytt utseende. Foto: NTB
I FENGSEL: Mens kona, Lori Loughlin, allerede sitter bak lås og slå, forbereder Mossimo Giannulli seg på fem måneder bak fengselsmurene. Forberedelsene inkluderer et helt nytt utseende. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Man kan trygt si at 2020 har vært et tøft år for de aller fleste. Det er imidlertid ikke alle som har gjennomgått de samme tingene som ekteparet Lori Loughlin (56) og Mossimo Giannulli (57).

Som en konsekvens av den svært omstridte og mye omtalte universitetsskandalen ble nemlig ekteparet dømt til å tilbringe tid bak lås og slå.

Ekteparet var tiltalt for svindel etter å ha betalt 500 000 dollar, rundt 4,5 millioner kroner, for å sikre sine to døtre Olivia Jade (21) og Isabella Rose Giannulli (22) plass på University of Southern California, ved at de ble oppført som rekrutter på universitetets rolag, til tross for at ingen av jentene drev med roing.

I august falt dommene, og 30. oktober startet Loughlin å avtjene sin straff. I det føderale fengselet for kvinner i Dublin i California er hun forventet å sitte til jul, ettersom hun ble dømt til to måneder for sin rolle i skandalen.

- På gråten

Ifølge People skal oppholdet så langt ha vært alt annet enn enkelt for «Full House»-skuespilleren. En kilde som har vært i kontakt med henne forteller nemlig at hun nå prøver å justere livet til å tilpasse seg de daglige fengselsrutinene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer