GIFTEMÅL?: Etter at bildene av Miley Cyrus med en glitrende ring på sin venstre ringefinger lekket forrige uke, har ryktene gått som ild i tørt gress om at et giftemål mellom henne og Liam Hemsworth er like rundt hjørne. Legg merke til Mileys ring. Foto: Stella Pictures
GIFTEMÅL?: Etter at bildene av Miley Cyrus med en glitrende ring på sin venstre ringefinger lekket forrige uke, har ryktene gått som ild i tørt gress om at et giftemål mellom henne og Liam Hemsworth er like rundt hjørne. Legg merke til Mileys ring. Foto: Stella PicturesVis mer

- Skal hun gifte seg?

"Hanna Montana"-stjernen drømmer om å være en ung brud.

SEHER.NO: Miley Cyrus (17) og skuespilleren Liam Hemsworth (19) skal ikke være langt fra ekteskap.

Etter at bildene av Miley med en glitrende ring på sin venstre ringefinger lekket forrige uke, har ryktene gått som ild i tørt gress om at et giftemål er like rundt hjørne.
 
En kilde nær "Hanna Montana"-stjernen forteller E! News at Miley ikke har noe imot å være en ung brud.

Dette er noe som sprenger grensene for en 17åring, selv for henne.

Selv om stjernen nå sier adjø til Disneys "Hanna Montana", er hun ikke helt klar til å si adjø til singeltilværelsen. Kilden bekrefter at Miley ikke er forlovet, men at hun er "veldig forelsket", og at Liam er den rette for henne.

Så en tur nedover kirkegolvet er altså ikke så langt unna.

- Hun vil gifte seg ung, men ikke helt enda, avslører kilden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: - Ikke helt anstendig