Skal hun adoptere?

- Så mange av mine klienter går rundt med et stort tomrom i hjertet fordi de ikke har en egen familie.

VIL HUN ADOPTERE? Ifølge lifecoachen Suzannah er Jennifer mer enn klar for å få barn. Foto: All Over Press
VIL HUN ADOPTERE? Ifølge lifecoachen Suzannah er Jennifer mer enn klar for å få barn. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Nylig hevdet magasinet OK! at Jennifer Aniston (41) ville ha barn så fort som mulig. Nå ser det ut til at det kan være noe hold i ryktene...

Ifølge FemaleFirst har nemlig skuespillerinnen brukt en annerkjent lifecoach for å forberede seg på morsrollen.

Det hevdes nemlig at "Bounty Hunter"- skuespillerinnen har hatt en rekke møter med Hollywoods Suzannah Galland - som spesialiserer seg på å hjelpe folk til å finne sitt rette element.
 
Suzannah har klienter som Naomi Campbell, Demi Moore og Gwyneth Paltrow på kundelisten sin, og nå hevder hun at hun kan hjelpe Jennifer.

- Så mange av mine klienter går rundt med et stort tomrom i hjertet fordi de ikke har en egen familie. Mange av dem tror at siden de ikke kan ha en familie på den tradisjonelle måten, så kommer det ikke til å skje dem, sier Suzannah.

Og utifra Suzannah sine ord ser det ut til at Jennifer kanskje vil komme til å adoptere.

- Det er så mange barn som ikke har noen foreldre, eller noen til å elske dem. Og det er så mange kvinner der ute som ville ha blitt fantastiske mødre. Jeg hjelper dem bare å se at de fortsatt kan ha muligheten til å oppleve morsrollen, sier hun.

Lifecoachen hevder også at hun har hjulpet Jennifer med å bearbeide følelsene sine.

- Alle vil jo ha en positiv ting ut av livet sitt, og jeg hjelper dem med å oppnå den drømmen. Jeg har funnet ut at mine klienter som bor og jobber i Hollywood har vanskeligheter med å bearbeide sine egne følelser, avslutter hun.

Om Jennifer tilsutt vil følge rådene til Suzannah gjenstår å se...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Jeg skal ha barn