Skal ha vært utro med transseksuell

- Jeg er ikke overrasket, sier den tidligere dansepartneren om Jennifer Lopez' kjæreste.

KJÆRESTER: Jennifer Lopez og Casper Smart har vært et par i tre år. Nå ryktes det at Smart har vært utro med en transseksuell bikinimodell.  Foto: CMG / Splash News/ All Over Press
KJÆRESTER: Jennifer Lopez og Casper Smart har vært et par i tre år. Nå ryktes det at Smart har vært utro med en transseksuell bikinimodell. Foto: CMG / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez (44) har sterk medvind i disse dager. Hun er dommer i «American Idol», er i gang med sitt tiende album og spiller i filmen «The Boy Next Door». I tillegg har hun tvillingene Max og Emme (6).

På kjærlighetsfronten kan hun derimot ikke skryte av at ting går like smertefritt. Hennes kjæreste Casper Smart (27) har nylig vært involvert i en utroskapsskandale.

Onsdag skrev sladresiden «The Dirty» at Casper Smart har vært utro mot J.Lo med den transseskuelle bikinimodellen Sofie Vissa. Smarts tidligere dansekollega, Joshua Lee Ayers, sier til Daily Mail at han ikke er overrasket over nyheten.

- Jeg blir ikke overrasket over noe den fyren gjør. Han er en opportunist, og sannheten er nødt til å komme for en dag, sier Joshua Lee Ayers.

J.LO´S KJÆRESTE: Casper Smart bli anklaget for å ha vært utro med en transseksuell bikinimodell.  Foto: Photopress PR / Splash News/ All Over Press
J.LO´S KJÆRESTE: Casper Smart bli anklaget for å ha vært utro med en transseksuell bikinimodell. Foto: Photopress PR / Splash News/ All Over Press Vis mer

Han jobber som danser på «Hollywood Nightclub Boulevard3», og har vært med i filmer som «Step Up 3D» med Casper Smart. Jennifers kjæreste skal visst nok ha møtt den transseksuelle modellen via bildedelingstjenesten Instagram.

- Han burde visst bedre. Han så bilde av henne, og når man ser såpass unaturlig ut, så skjønner du at det er noe galt på gang, sier dansepartneren til Daily Mail.

- Han er homofil

I 2010 ble det kjent at Caspers dansekollega Ayers utalte at Casper var homofil. Han hevdet da at Casper kun var sammen med sangstjernen for å bli kjendis. Representantene hans forsvarte ham og nektet for at han var homofil.

- Casper er ikke homofil. Disse kommentarene stammer fra misunnelse og sjalusi. Det må være en dårlig nyhetsdag, sa Caspers representanter.

I HARDT VÆR: Jennifer Lopez og Casper Smart er mye i mediene om dagen, på grunn av utroskapsrykter.  Foto: insight media/All Over Press
I HARDT VÆR: Jennifer Lopez og Casper Smart er mye i mediene om dagen, på grunn av utroskapsrykter. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Anklagene stopper ikke der. Ayers anklager ikke bare Smart for å være homofil og utro mot Lopez, men også for å utnytte homofile menn i dansebransjen.

- På halve CV-en hans kan man se at han har jobbet for homofile koreografer og dansere. Han flørter med dem for å få jobber og forbedrer slik sin erfaring. Han gjør alt for å være i rampelyset, sa Ayers.

Casper har enda ikke kommentert anklagene. I stedet dro han og Jennifer Lopez til Boston med hennes seks år gamle tvillinger.

De to har vært kjærester i rundt tre år, og Smart er svært involvert hennes barns liv.

LES OGSÅ: Strålte på Billboard Awards

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer