Eva Green skal ha blitt trakassert av Harvey Weinstein

Skal ha truet med å ruinere Bond-stjerna da hun sa nei til sex

Påstander om Eva Green er de siste i rekka av anklager mot Harvey Weinstein.

TRAKASSERT:  The New Yorker skal ha fått tak i det som angivelig skal være lyden av at Harvey Weinstein som forsøker å overtale en ung skuespillerene om å komme inn på rommet hans. Kvinnen skal før dette ha gått til politiet og forklart at produsenten skal ha antastet henne dagen før. Disse opptakene skal ha vært gjort av politiet. Video: CNN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): «Weinstein-gate» har den siste uka preget mediebildet verden over. Hollywood-mogul Harvey Weinstein blir av flere titalls kvinner anklaget for seksuell trakassering gjennom totalt tre tiår, og enkelte har også kommet med anklager om voldtekt og maktmisbruk.

Stjerner som Angelina Jolie og Gwyneth Paltrow har allerede stått fram som offer for trakasseringen til Weinstein, og hver dag denne uka har flere kommet med grove anklager om det samme.

Den siste i rekka er skuespiller Eva Green (37), som skal ha fått et ultimatum av produsenten: utfør seksuelle handlinger eller mist karrieren.

Green har hatt en lang og allsidig karriere, men huskes kanskje spesielt godt for sin rolle som klassisk Bond-babe i «Casino Royale». For noen år siden skal hun ha møtt Weinstein i Paris - på hotellrommet hans.

- Han tok hevn

- Siden kontoret hans også var suiten hans, fulgte Eva etter ham, og det eksakt samme skjedde med henne som har hendt med andre. Hun klarte å rømme, men han truet med å med å ødelegge karrieren hennes.

Det er Eva Greens mor som kommer med påstandene. Ifølge The Telegraph har Marlene Jobert uttalt seg i et radiointervju på fredag, der hun fortalte om storprodusentens angivelige trakassering av dattera.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer