Carina Olset gifter seg:

Skal ha to brudekjoler

Carina Olset er i full gang med bryllupsforberedelser.

GIFTEKLAR: Carina Olset er snart klar for den store dagen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
GIFTEKLAR: Carina Olset er snart klar for den store dagen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For avtroppende NRK-profil Carina Olset (40) nærmer bryllupsdagen seg med stormskritt, og snart skal hun endelig gi sitt «ja» til forloveden, fotballspiller Tor Øyvind Hovda (32).

Før den store dagen, som finner sted i august, er det mye som skal klargjøres, og den kommende bruden kan fortelle at de er godt i gang med bryllupsforberedelsene.

- Forberedelsene går vel ganske greit, tror jeg. Men det er jo selvsagt en underliggende frykt her for at det er noe veldig viktig vi har glemt å tenke på, sier hun.

- I dag, for eksempel, plukket vi ut salmer. Det visste vi ikke at vi måtte.

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

Leder EM-sendingene

Bryllupsplanlegging kan være altoppslukende, men hjemme hos Olset og familien er det flere ting som bidrar til å gjøre hverdagen hektisk, og hun innrømmer at hun har kjent litt på stress rundt forberedelsene.

For tiden har hun nemlig hendene fulle med fotball-EM, hvor hun leder sendingene på NRK.

- Det bryllupet havner liksom litt bakerst i køen, så hver gang jeg tenker på det får jeg litt mageknip fordi jeg tror vi har glemt noe.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatta foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

40-åringen kan imidlertid fortelle at de har leid et lokale med både mat og pynting inkludert, så den bekymringen er ute av verden, og kjolen, som ble bestilt allerede i januar, er straks klar.

- Og så har jeg akkurat bestemt meg for å ha en kjole nummer to. Orker ikke danse hele natta i den store kjolen.

I et tidligere intervju med Se og Hør beskrev Olset kjolen som «en skikkelig brudekjole».

- Jeg bare bestemte meg for å ta det helt ut. Det er en brudekjole, det er det ingen tvil om, sa hun da.

Lettrørt

Nylig delte programlederen også et bilde på Instagram av at det gifteklare paret prøvde ringer hvor hun skrev «Valg av livslangt tilbehør», og hun kan avsløre at ringene har gått til bestilling denne uken - akkurat i tide til den store dagen.

FEIRET SAMMEN: - Nå er det party, party, var Lothepus’ klare budskap da han dukket opp med Hannah Kirsebom Thommessen før bryllupsfesten. Video: Rød Løper. Vis mer

På spørsmål om det er noe hun gleder seg ekstra mye til på den store dagen, er hun ikke i tvil:

- Jeg gleder meg til faren min skal føre meg opp kirkegulvet, og ikke minst til å møte Tor Øyvind og si ja til han for alltid. Talene gruer jeg meg litt til, for jeg er av den lettrørte typen.

Olset og Hovda møttes på datingappenTinder våren 2018, og i løpet av fire år har de skapt et liv sammen. I slutten av 2020 ble de blant annet tobarnsforeldre, og datteren Pernille ble dermed storesøster til lille Anna.

LES OGSÅ: Fikk «utdrikningslag» etter vielsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer