Carina Olset gifter seg:

Skal ha to brudekjoler

Carina Olset er i full gang med bryllupsforberedelser.

GIFTEKLAR: Carina Olset er snart klar for den store dagen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
GIFTEKLAR: Carina Olset er snart klar for den store dagen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For avtroppende NRK-profil Carina Olset (40) nærmer bryllupsdagen seg med stormskritt, og snart skal hun endelig gi sitt «ja» til forloveden, fotballspiller Tor Øyvind Hovda (32).

Før den store dagen, som finner sted i august, er det mye som skal klargjøres, og den kommende bruden kan fortelle at de er godt i gang med bryllupsforberedelsene.

- Forberedelsene går vel ganske greit, tror jeg. Men det er jo selvsagt en underliggende frykt her for at det er noe veldig viktig vi har glemt å tenke på, sier hun.

- I dag, for eksempel, plukket vi ut salmer. Det visste vi ikke at vi måtte.

Leder EM-sendingene

Bryllupsplanlegging kan være altoppslukende, men hjemme hos Olset og familien er det flere ting som bidrar til å gjøre hverdagen hektisk, og hun innrømmer at hun har kjent litt på stress rundt forberedelsene.

For tiden har hun nemlig hendene fulle med fotball-EM, hvor hun leder sendingene på NRK.

- Det bryllupet havner liksom litt bakerst i køen, så hver gang jeg tenker på det får jeg litt mageknip fordi jeg tror vi har glemt noe.

40-åringen kan imidlertid fortelle at de har leid et lokale med både mat og pynting inkludert, så den bekymringen er ute av verden, og kjolen, som ble bestilt allerede i januar, er straks klar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer