Kim Kardashian:

Skal ha slått alarm om Kanyes helse

- Han er ikke frisk om dagen.

INGENTING HJELPER: Både Kim Kardashian og resten av familien til Kanye West har forsøkt å komme med råd til den verdenskjente rapperen uten hell. Nå skal de ifølge kilder ha begynt å gi opp. Her er ekteparet avbildet sammen mandag. Foto: NTB Scanpix
INGENTING HJELPER: Både Kim Kardashian og resten av familien til Kanye West har forsøkt å komme med råd til den verdenskjente rapperen uten hell. Nå skal de ifølge kilder ha begynt å gi opp. Her er ekteparet avbildet sammen mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken var ektemannen til Kim Kardashian (37), Kanye West (41), på plass i Det hvite hus for spise lunsj og diskutere politikk, sammen med den amerikanske presidenten Donald Trump (72).

Møtet gikk ikke ubemerket hen, med et helt pressekorps til stede. Donald Trump slapp nærmest ikke til da en i overkant engasjert Kanye holdt en fullstendig usensurert monolog fra enden av presidentens kontorpult, passende ikledd den karakteristiske Donald Trump-capsen med påskriften «Make America Great Again».

Kanye har i ettertid høstet mye kritikk for møtet, og spesielt for måten han «heier» på den amerikanske presidenten.

Ifølge People skal også kona Kim blitt svært bekymret for ektemannen.

- Han trenger hjelp

En kilde til nettstedet hevder at situasjonen skal ha vært svært stressende for henne.

- Hun vet at han ikke er frisk om dagen, men det er umulig å nå gjennom til ham, skal kilden ha uttalt.

Ifølge kilden skal også resten av Kardashian-klanen også være svært bekymret for situasjonen.

BEKYMRET: Kim Kardashian og resten av familien skal være svært bekymret for Kanye West om dagen. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Kim Kardashian og resten av familien skal være svært bekymret for Kanye West om dagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kims familie mener han trenger hjelp, men det mener ikke Kanye, så det kommer det ikke til å skje, uttalte kilden.

Sluttet med medisiner

Under møtet med presidenten tidligere denne uken kom det blant annet frem at Kanye har sluttet å ta medisiner for sin bipolare lidelse, som han hevdet han har blitt diagnostisert med på feilaktige grunnlag.

Ifølge People skal Kanyes venner og familie ha bedt rapperen om å gå tilbake til medisinene sine. De mener, ifølge nettstedet, at Kanye ikke er frisk om dagen, og at det han gjør og sier ikke gir mening lenger.

- Ingen av hans nærmeste kan si til Kanye at det han sier er galskap, fordi hans eneste svar er at presidenten ikke synes det, skal en kilde ha fortalt til People.

Ifølge kilden har både venner av Kanye og Kims familie begynt å gi opp, fordi ingenting skal ha hjulpet.

«IDIOT»: Artist Kanye West får høre det etter dette møtet mellom ham og president Donald Trump i Det ovale kontor - for flere grunner. Video: CNN / Ingrid Cogorno Vis mer

Hyllet Donald Trump

Det er heller ikke første gang Kim har reagert på ektemannens hyllest til den amerikanske presidenten.

I april skapte nemlig Kanye store overskrifter da han i løpet av ni timer rakk å publisere hele 80 Twitter-meldinger, hvorav noen av dem omhandlet Donald Trump.

- Man trenger ikke å være enig med Trump, men motstanderne hans kan ikke få meg til å ikke like ham. Vi begge har drageenergi. Han er min bror. Jeg elsker alle. Jeg er ikke enig i alt andre personer gjør. Det er det som gjør oss til enkeltpersoner, og vi har rett til uavhengige tanker, skrev han blant annet.

Kim tok ansvar

Kanyes flere hyllester til presidenten skal Kim tilsynelatende ha sett seg svært provosert av.

Noen minutter etter kom det nemlig en ny Twitter-melding fra rapperen der han hevdet at kona hadde ringt ham for å sette en stopper for det hele.

Saken fortsetter under:

USAS FREMTIDIGE PRESIDENT?: Rapperen Kanye West stjal showet under årets MTV Video Music Awards da han annonserte at han vil stille som presidentkandidat i USA i 2020. Video: Reuters Vis mer

- Kona mi ringte meg nettopp, og ville at jeg skulle understreke at jeg ikke er enig i alt Trump foretar seg. Jeg er ikke 100 prosent enig med noen andre enn meg selv, skriver West.

Siden Kim og Kanye ble sammen i 2012, har de vokst til å bli et av verdens mest kjente par. Sammen har de barna North (5), Saint (2) og åtte måneder gamle Chicago.

De ovennevnte Twitter-meldingene var imidlertid ikke første gang kjendiskona bryter inn i ektemannens nett-tirader. Noen uker tidligere skrev Kanye at: «Noen ganger er man nødt til å kvitte seg med alt», hvorpå kona svarte: «Vent … Alt?».

LES OGSÅ: - Det er ondskapsfullt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer