Mel B og Stephen Belefonte:

Skal ha kommet til enighet etter den turbulente skilsmissen

Trekker angivelig voldsanklagene.

ENIGE: Den turbulente skilsmissen ser ut til å være over for Melanie Brown og Stephen Belafonte. Foto: NTB Scanpix
ENIGE: Den turbulente skilsmissen ser ut til å være over for Melanie Brown og Stephen Belafonte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det skal være vanskelig å ikke ha fått med seg den bitre skilsmissen mellom den tidligere «Spice Girls»-stjernen Melanie Brown (42), bedre kjent som Mel B, og hennes tidligere ektemann Stephen Belafonte (42).

Tidligere i år skapte de nemlig store overskrifter med grove voldsanklager, og påstander om hverandre, hvor de blant annet kranglet om hvem som skulle få foreldreretten til deres felles datter.

Mel B gikk også til det steget hvor hun saksøkte sin tidligere ektemann for vold og trusler.

Nå skal duoen imidlertid ha kommet til enighet, ifølge TMZ.

Saken fortsetter under bildet:

FERDIG: Her ankommer Melanie Brown retten i Los Angeles torsdag, hvor hun angivelig skal ha blitt enig med sin tidligere ektemann og dermed avsluttet skilsmissen for godt. Foto: NTB Scanpix.
FERDIG: Her ankommer Melanie Brown retten i Los Angeles torsdag, hvor hun angivelig skal ha blitt enig med sin tidligere ektemann og dermed avsluttet skilsmissen for godt. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Etter hva nettstedet kjenner til skal Mel B og Stephen ha inngått en avtale, som blant annet innebærer at Mel B har trukket tilbake besøksforbudet hun fikk innvilget mot ham for noen måneder siden.

Dette kan blant annet gi Stephen en mulighet til å se sin seks år gamle datter igjen, skriver nettsiden.

Stephen og Mel B skal også ha kommet til enighet om en lik fordeling av feller eiendommer.

Ble saksøkt av barnevakten

I tillegg til uenighet og søksmål mellom Mel B og Stephen, toppet det hele seg da Mel B, i kjølvannet av skilsmissen, ble saksøkt av sin egen barnevakt, Lorraine Gilles for ærekrenkelse.

Ifølge Daily Mail anklaget barnevakten Mel B for å ha forført henne med alkohol da hun var 18 år gammel.

I søksmålet hevdet Lorraine at Mel B skal ha skildret henne som en «homewrecker» og «prostituert». I tillegg hevdet Lorraine at popstjernen skal ha gitt henne alkohol, for så å ha tatt henne med på gruppesex.

- Mitt seksuelle og profesjonelle forhold til Melanie varte i cirka sju år, frem til september i fjor. De eneste gangene jeg og Stephen hadde sex, var da Melanie instruerte ham til å gjøre det, skal det ha stått i rettsdokumentene, ifølge Independent

Ifølge TMZ er rettssaken mellom den tidligere popstjernen og Lorraine også nær ved å finne en løsning.

LES OGSÅ: Beskyldes for overgrep mot 13 år gammel barnestjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer