Mel B og Stephen Belefonte:

Skal ha kommet til enighet etter den turbulente skilsmissen

Trekker angivelig voldsanklagene.

ENIGE: Den turbulente skilsmissen ser ut til å være over for Melanie Brown og Stephen Belafonte. Foto: NTB Scanpix
ENIGE: Den turbulente skilsmissen ser ut til å være over for Melanie Brown og Stephen Belafonte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det skal være vanskelig å ikke ha fått med seg den bitre skilsmissen mellom den tidligere «Spice Girls»-stjernen Melanie Brown (42), bedre kjent som Mel B, og hennes tidligere ektemann Stephen Belafonte (42).

Tidligere i år skapte de nemlig store overskrifter med grove voldsanklager, og påstander om hverandre, hvor de blant annet kranglet om hvem som skulle få foreldreretten til deres felles datter.

Mel B gikk også til det steget hvor hun saksøkte sin tidligere ektemann for vold og trusler.

Nå skal duoen imidlertid ha kommet til enighet, ifølge TMZ.

Saken fortsetter under bildet:

FERDIG: Her ankommer Melanie Brown retten i Los Angeles torsdag, hvor hun angivelig skal ha blitt enig med sin tidligere ektemann og dermed avsluttet skilsmissen for godt. Foto: NTB Scanpix.
FERDIG: Her ankommer Melanie Brown retten i Los Angeles torsdag, hvor hun angivelig skal ha blitt enig med sin tidligere ektemann og dermed avsluttet skilsmissen for godt. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Etter hva nettstedet kjenner til skal Mel B og Stephen ha inngått en avtale, som blant annet innebærer at Mel B har trukket tilbake besøksforbudet hun fikk innvilget mot ham for noen måneder siden.

Dette kan blant annet gi Stephen en mulighet til å se sin seks år gamle datter igjen, skriver nettsiden.

Stephen og Mel B skal også ha kommet til enighet om en lik fordeling av feller eiendommer.

Ble saksøkt av barnevakten

I tillegg til uenighet og søksmål mellom Mel B og Stephen, toppet det hele seg da Mel B, i kjølvannet av skilsmissen, ble saksøkt av sin egen barnevakt, Lorraine Gilles for ærekrenkelse.

Ifølge Daily Mail anklaget barnevakten Mel B for å ha forført henne med alkohol da hun var 18 år gammel.

I søksmålet hevdet Lorraine at Mel B skal ha skildret henne som en «homewrecker» og «prostituert». I tillegg hevdet Lorraine at popstjernen skal ha gitt henne alkohol, for så å ha tatt henne med på gruppesex.

- Mitt seksuelle og profesjonelle forhold til Melanie varte i cirka sju år, frem til september i fjor. De eneste gangene jeg og Stephen hadde sex, var da Melanie instruerte ham til å gjøre det, skal det ha stått i rettsdokumentene, ifølge Independent

Ifølge TMZ er rettssaken mellom den tidligere popstjernen og Lorraine også nær ved å finne en løsning.

LES OGSÅ: Beskyldes for overgrep mot 13 år gammel barnestjerne