NY FLØRT: Orlando Bloom skal angivelig ha begynt å date skuespilleren Liv Tyler. Foto: Stella Pictures
NY FLØRT: Orlando Bloom skal angivelig ha begynt å date skuespilleren Liv Tyler. Foto: Stella PicturesVis mer

Skal ha holdt forholdet til Liv Tyler skjult

Har Orlando Bloom funnet lykken med «Ringenes Herre»-kollegaen?

SEOGHØR.NO: «Ringenes Herre»-stjernen Orlando Bloom (36) ble nylig singel etter at han og kona Miranda Kerr (30) valgte å gå hvert til sitt.

Men nå har kjekkasen funnet seg en ny vakker brunette.

36-åringen skal ifølge ukebladet America’s Star date skuespillerkollegaen Liv Tyler.

KOLLEGAER: Det nye stjerneparet jobbet sammen på «Ringenes Herre»-triologien. Liv spilte alvedronningen Arwen, mens Orlando spilte rollen som Legolas.
KOLLEGAER: Det nye stjerneparet jobbet sammen på «Ringenes Herre»-triologien. Liv spilte alvedronningen Arwen, mens Orlando spilte rollen som Legolas. Vis mer

Paret, som jobbet sammen på «Ringenes Herre»-triologien, har angivelig blitt observert sammen på Broadway i New York. Der hygget de seg sammen på premieren til teaterstykket «Waiting for Godot». Etter premieren skal de sammen ha gått sammen til etterfesten på Bryant Park Grill.

- Da de kom innenfor koste de og kilte hverandre. De kikket hverandre dypt inn i øynene og holdt hverandre i hendene, sier en kilde til det amerikanske magasinet.

Det ryktes at Orlando prøver å holde romansen med Liv Tyler skjult fra offentligheten av respekt for Miranda og sønnen Flynn (2).

UTE PÅ TUR ETTER BRUDDET: Miranda Kerr og Orlando Bloom tok med seg sønnen ut på tur dagen etter at det ble kjent at det var slutt mellom dem.  Foto: Jackson Lee / Splash News/ All Over Press
UTE PÅ TUR ETTER BRUDDET: Miranda Kerr og Orlando Bloom tok med seg sønnen ut på tur dagen etter at det ble kjent at det var slutt mellom dem. Foto: Jackson Lee / Splash News/ All Over Press Vis mer

Etter bruddet har Orlando uttalt at han alltid vil elske Miranda, fordi de har en sønn sammen. Kerr har de siste ukene blitt koblet med den australske millardæren James Packer og filmstjernen Leonardo DiCaprio.

LES OGSÅ:  Kysset og koste på premierefest