REALITY-GLAD: Stig Kjos var med på «Ungkaren 20 versus 40» i 2008 og kjendisversjonen av «71 Grader Nord» i 2010. Her fra sistnevnte program. Foto: TVNorge
REALITY-GLAD: Stig Kjos var med på «Ungkaren 20 versus 40» i 2008 og kjendisversjonen av «71 Grader Nord» i 2010. Her fra sistnevnte program. Foto: TVNorgeVis mer

Skal ha funnet tonen

Søt musikk mellom Vær-Isabella og Ungkaren-Stig.

SEOGHØR.NO: To store TV-personligheter har funnet tonen: Vær-Isabella og Ungkaren-Stig!

Etter det Se og Hør kjenner til har værdame Isabella Martinsen (33) og Stig Kjos (36), kjent fra «Ungkaren» på TVNorge, i lengre tid tilbrakt gode stunder sammen. Som naboer i Oslo har de sett mye til hverandre, og ifølge Se og Hørs kilder har romantiske følelser blusset opp, uten at de har tatt forholdet så langt som å kalle seg kjærester.

Stig Kjos var hele Norges ungkar på TVNorge i 2008. Han fikk velge mellom åtte jenter i 40-årsalderen og syv jenter i 20-årene. Stig sto igjen med Natalia Davadi (24) fra Trondheim og Anita Flakk (44) fra Oslo i finalen, og det var alenemoren Natalia som til slutt stakk av med kjekkasen.

Forholdet tok slutt etter en kort periode. Han har også vært kjæreste med «Tigerstaden»-Therese Haugsnes (29). Det forholdet tok slutt i 2011.

I dag er Stig partner og markedsansvarlig i EventCompagniet som har spesialisert seg på markedsrettede eventsaktiviteter i hele Norge.

På 2013s andre dag ble det kjent at Isabella Martinsen og TV-produksjonsleder Magnus Due-Tønnessen (30) hadde skilt lag etter snaut tre år som kjærester og samboere. De solgte leiligheten de kjøpte sammen i Frydenlundgata, og i påsken flyttet Isabella midlertidig hjem til mamma Rita Martinsen (53). I juni flytter hun for seg selv igjen på Majorstuen, i en leilighet hun nylig kjøpte for snaut tre millioner kroner.

Vær-Isabella har helt siden hun begynte som værpresentatør i StormGeo i 2000 vært en av Norges mest attraktive damer.

I 2010 ble hun kåret til Norges mest sexy kvinne av bladet Mann. Nå kan det se ut som singletilværelsen er i ferd med å ta slutt nok en gang. Se og Hør har vært i kontakt med både Isabella Martinsen og Stig Kjos. De ønsker ikke å kommentere denne saken. 

LES OGSÅ: Katrine Moholt røpet kjønnet på babyen