Kylie Jenner og Jordyn Woods:

Skal ha forårsaket skandalen. Slik er Jordyn Woods

Kylies bestevenninne har nå snudd kjendisverdenen på hodet.

RIFT I VENNSKAPET: Jordyn Woods (t.v) skal ha hatt en greie med Tristan Thompson - som altså har vært Khloé Kardashians kjæreste. Jordyn er bestevenn med Kylie, Khloés lillesøster, som hun her poserer med. Det er angivelig dårlig stemning mellom de to damene nå. Foto: NTB scanpix
RIFT I VENNSKAPET: Jordyn Woods (t.v) skal ha hatt en greie med Tristan Thompson - som altså har vært Khloé Kardashians kjæreste. Jordyn er bestevenn med Kylie, Khloés lillesøster, som hun her poserer med. Det er angivelig dårlig stemning mellom de to damene nå. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Natt til onsdag ble Kardashian-familien snudd på hodet nok en gang, da nyheten om at Khloé Kardashian (34) og Tristan Thompson (27) hadde gått fra hverandre sprakk i amerikansk tabloidpresse.

Bakgrunnen skal ha vært at basketproffen nok en gang har vært utro, men denne gangen var det ikke en tilfeldig kvinne i New York han ble tatt på fersken med.

Tristan skal ha vært utro med selveste Jordyn Woods (21), som opp gjennom årene har gjort seg bemerket som bestevenninnen til klanens yngste datter - Kylie Jenner (21).

De to har kjent hverandre i mange år, og har den siste tiden begge bodd hjemme hos Kylie. Jordyn har derfor vært tett på venninnens datter Stormi Webster (1) helt siden hun ble født. Nå kan det virke som at vennskapet er avbrutt for godt.

GODE VENNER: Kylie Jenner og Jordyn Woods har kjent hverandre siden de var tenåringer. Her er de fotografert på båttur sammen. Foto: NTB scanpix
GODE VENNER: Kylie Jenner og Jordyn Woods har kjent hverandre siden de var tenåringer. Her er de fotografert på båttur sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Møttes i tenårene

Jordyn ble født i Los Angeles i 1997, men flyttet til Calabasas da hun var tenåring. Det var her hun møte Kylie, som hun skulle få et nært vennskap med.

Fra ung alder var hun eksponert for bransjen hun som voksen skulle entre. Moren hennes er kjendisfotograf Elisabeth Woods, noe som vil si at hun ofte fikk være med på sett og innspillinger. Sitt første modelloppdrag fikk hun som seksåring, ifølge Heightline.

BLE STJERNE: Jordyn Woods bemerket seg på Vine som tenåring, og kan nå skilte med over åtte millioner følgere på Instagram. Her fotografert under en Alexander Wang-visning. Foto: NTB scanpix
BLE STJERNE: Jordyn Woods bemerket seg på Vine som tenåring, og kan nå skilte med over åtte millioner følgere på Instagram. Her fotografert under en Alexander Wang-visning. Foto: NTB scanpix Vis mer

Deretter stoppet det litt opp, før hun bestemte seg for å lage kontoer på flere plattformer i sosiale medier.

I likhet med mange andre stjerner, fikk hun en god start på videoplattformen Vine - der hun «ble kjendis på seks sekunder». Hun ble samtidig populær på Instagram, der hun nå kan skilte med hele 8,2 millioner følgere.

Vis mer

Modellsuksess

Jordyn har ikke bare fått det gratis fordi hun er bestevenn med en av verdens mest omtalte mennesker. På et tidspunkt tok modellkarrieren hennes virkelig av, og hun ble utnevnt som den mest ettertraktede plus size-modellen i hele USA.

I likhet med Ashley Graham (31), som virkelig slo gjennom som plus size-modell, ble det gode penger av nettopp det, skriver Channel24.

ETTERTRAKTET: Woods ble en av USAs mest ettertraktede plus size-modeller. Her under en visning i februar i år - like før utroskapsbomben smalt. Foto: NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Woods ble en av USAs mest ettertraktede plus size-modeller. Her under en visning i februar i år - like før utroskapsbomben smalt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Byrået Wilhelmina, et av verdens mest anerkjente modellbyråer, sendte Woods på flerfoldige castinger. Hun ble på mange måter en talsperson for kroppspositivisme på grunn av størrelsen sin og eksponeringen hun fikk.

I dag har hun sin egen plus size-kleskolleksjon, og ifølge Refinery 29 har hun vært ambassadør for blant annet klesmerket Lovesick.

Ung mangemillionær

Privatlivet hennes har også fascinert fansen. Det har blant annet gått rykter om at hun har datet rapperen Chris Brown, uten at noen verken har bekreftet eller avkreftet det.

I sommer gikk det også rykter om at hun hadde funnet kjærligheten med NBA-stjernen Devin Booker.

Se dette innlegget på Instagram

plus she know my babymama is a trophy 🏆

Et innlegg delt av HEIR JORDYN (@jordynwoods)

Flere kilder hevder at den unge stjernen er god for omtrent 30 millioner norske kroner, som kommer av alt det harde arbeidet hun har lagt inn. I motsetning til venninnen Kylie og flere av hennes nærmeste venner, er hun ikke født inn i rikdom.

Beviset på det kom da hun feiret sin 20-årsdag. Av Jenner fikk hun rett og slett en splitter ny Mercedes-Benz i gave. Woods er også god venn med Smith-familien, og kaller angivelig Will Smith for «onkel».

BESTEVENNER: I tillegg til å være nær venn med Kylie Jenner, har Woods et spesielt bånd med Smith-familien. Her er hun på fest sammen med Jaden Smith. Foto: NTB scanpix
BESTEVENNER: I tillegg til å være nær venn med Kylie Jenner, har Woods et spesielt bånd med Smith-familien. Her er hun på fest sammen med Jaden Smith. Foto: NTB scanpix Vis mer

Møtte Tristan på fest

Mye står nå på spill, etter at Jordyn Woods angivelig møtte Tristan Thompson på en fest rundt valentinsdagen.

Kilder hevder at de to så veldig intime ut på festen. De ble observert tett i tett, men det er ikke kjent om de tilbrakte natten sammen eller ikke. Det ble i hvert fall siste spiker i kista for forholdet basketballspilleren hadde med Khloé.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

- De har hatt problemer med tillit hele veien, og hun har jo gått ned denne stien før. Hun må være sterk, både for seg selv og for True. Alle er ekstremt skuffet, sa en kilde om situasjonen til ET.

Selv har Tristan hevdet sin uskyld. Da historien om utroskap først dukket opp, tvitret han at dette var «fake news». Denne meldingen har han siden slettet.

Ifølge kilder nær familien som Cosmopolitan har pratet med, lurer Kylie og resten av familien veldig på hva de skal gjøre nå. Kylie «vingler», mens resten av familien har «dyttet Jordyn unna».

Se dette innlegget på Instagram

I only keep a bad one on my side🔐💍

Et innlegg delt av HEIR JORDYN (@jordynwoods)

Kylie skal ha nektet for hendelsen i flere dager, og lurer nå veldig på hva hun skal gjøre. En viktig faktor her er at Jordyn og Kylie faktisk bor sammen. Det er ikke kjent hvilke konsekvenser dette får for samboerskapet.

Ingen av dem har uttalt seg direkte ennå, så det er selvsagt vanskelig å vite hva som er den faktiske sannheten om tingenes tilstand. Det eneste som er sikkert, er at vi ikke har hørt siste ord i saken ennå.

LES OGSÅ: Brudd for Lady Gaga

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer