Skal ha dumpet Bieber etter babyskandalen

Den påståtte farsrollen skal ha satt sinnet i kok for den søte sangerinnen Selena Gomez.

BRUDD: Selena Gomez orket ikke være sammen med Justin Bieber lenger etter at nyheten om at han skal ha satt barn på en 20-åring kom ut. Her fra MTV Video Music Awards i Los Angeles i august i år. Foto: All Over Press
BRUDD: Selena Gomez orket ikke være sammen med Justin Bieber lenger etter at nyheten om at han skal ha satt barn på en 20-åring kom ut. Her fra MTV Video Music Awards i Los Angeles i august i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne måneden kom den overraskende nyheten om at popstjernen Justin Bieber (17) skal ha gjort den 20 år gamle Bieber-fanen Mariah Yeater gravid. Nå har kjæresten Selena Gomez (19) fått nok, og dumpet nylig Bieber.

- Justin har gjentatte ganger fortalt Selena at ryktene om graviditeten absolutt ikke er tilfelle. Han mener at bruddet vil bekrefte at ryktene faktisk stemmer, og hadde håpet på at Selena kunne ha fortsatt å vært sammen med ham, sier en kilde til nettstedet RadarOnline.

Yeater skal ha blitt gravid etter at hun ifølge henne selv hadde sex med Bieber etter en av hans konserter i Los Angeles.

- Etter å ha ventet en stund sammen med flere andre jenter, kom Justin Beiber bort til meg og vi begynte å snakke. Det ble raskt klart at vi var tiltrukket av hverandre og vi begynte å kysse. Deretter tok han meg med til et privat område, og sa han ville ligge med meg. Det ville bli hans første gang, skal hun ha sagt til retten ifølge dokumenter bladet Star har fått tak i.

Selv om popsangeren hardnakket påstår at samleiet aldri skal ha funnet sted, ønsker nå Yeater å presse ham til å ta en farskapstest, slik at han kan begynne å betale barnebidrag.

Gomez og Bieber har vært sammen i åtte måneder, selv om det unge forholdet nå ser ut til å være over...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kari Traa tok meg på fersken i bare trusa  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer