- Skal ha blitt lovet Hollywood-jobb

Hans-Erik Dyvik Husby har samme scientologi-status som Tom Cruise.

AVSLØRER: Thomas Seltzer forteller til Dagbladet at Husby fortalte om en potensiell Hollywood-karriere organisert av scientologikirken. Foto: Stella Pictures
AVSLØRER: Thomas Seltzer forteller til Dagbladet at Husby fortalte om en potensiell Hollywood-karriere organisert av scientologikirken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I dagens Dagbladet sammenlignes tidligere Turboneger-medlem Hans-Erik Dyvik Husby (40) med den kontroversielle superstjernen Tom Cruise (50).

Eks-Turbonerger-kollega Thomas Seltzer forteller til avisen at Dyvik Husby skal ha snakket om en egen fremtidig Hollywood-karriere.

- Det er et kynisk spill. På en av de siste Turboneger-turneene sa han til oss at de har lagt opp en karriere for han og familien i Hollywood på scientologiens «Celebrity centre» i Los Angeles og skoleplass på privatskolen der barna til Will Smith går, avslører han.

Anonyme kilder som Dagbladet har vært i kontakt med forteller at den tidligere «Idol»-dommeren skal være for den europeiske scientologikirken, det Tom Cruise er for det amerikanske kontroversielle trossamfunnet - siden begge har en stor fanskare som de ikke går av veien for å promotere kirkens budskap overfor.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Tidligere scientologi-medlem Geir Isene utdyper:

- Internt blir Dyvik Husby hyllet for å generere flere positive avisartikler om scientologi enn det Cruise gjør.

Selv fnyser Dyvik Husby av Seltzers utsagn, og mener det er basert på misforståelser:

- Jeg legger så klart mine planer for meg og min familie, men det er ingen kirke som hjelper meg med det. På generelt grunnlag kan jeg si at slike avtaler ikke inngås i scientologikirken. (...) Jeg har ingen problemer meg å bruke min kjendisstatus til nytte for en god sak, og det er ingen grunn til å ha konspirasjonsteorier rundt dette, sier han til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: «Hank von Helvete» spanderte narkotika på journalister

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer