PLANLEGGER BRYLLUP: Adele Adkins er en av verdens mest berømte artister, og har vunnet en rekke priser. Nå skal hun ha fått nok en grunn til å juble! Foto: Scanpix
PLANLEGGER BRYLLUP: Adele Adkins er en av verdens mest berømte artister, og har vunnet en rekke priser. Nå skal hun ha fått nok en grunn til å juble! Foto: ScanpixVis mer

Sangfuglen Adele Atkins:

Skal ha blitt forlovet i all hemmelighet

- De planlegger å gifte seg i Los Angeles rundt juletider, sier en kilde. 

SEOGHØR.NO: Sangstjernen Adele Adkins (28) og samboer Simon Konecki (42) har vært et par siden høsten 2011.

Ett år etter de ble sammen, fikk de sønnen Angelo James (4). De har imidlertid fremdeles ikke giftet seg.

Nå kan det for øvrig virke som det vil forandre seg veldig snart. Kilder forteller til nettstedet Daily Mail at paret forlovet seg forrige måned.

«Hello»-sangeren og hennes 14 år eldre kjæreste skal visstnok planlegge et storslått bryllup i Los Angles rundt juletider.

De skal ønske å holde bryllupet i juleferien slik at Simons ni år gamle datter, som han har fra et tidligere forhold, kan være en del av bryllupet.

- Adele har ikke på seg en forlovelsesring. De er et privat par og ønsker kun at de nærmeste skal være der, sier nettstedets kilde.

Paret har ikke kommentert de seneste ryktene.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR MANN OG KONE: Adele og Simon Konecki har vært sammen i fem år og har en sønn sammen. Her er de avbildet sammen under Glastonbury-festivalen i fjor. Foto: Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Adele og Simon Konecki har vært sammen i fem år og har en sønn sammen. Her er de avbildet sammen under Glastonbury-festivalen i fjor. Foto: Scanpix Vis mer

Romantisk gave på jubileet

Da Adele opptrådte i Nashville i midten av forrige måned, fikk hun en stor overraskelse fra sin kommende ektemann.

Under konserten ble det sluppet ut konfetti fra taket, og på lappene sto det romantiske beskjeder fra Simon.

Konfettien, som vanligvis er av flere farger, var for anledningen rosa og det sto deriblant «Jeg elsker deg», «Gratulerer med jubileet» og «Du er en kunstner» på dem.

For det er nemlig ikke helt uten grunn at lappene falt akkurat den dagen. Den markerte parets femårsdag som kjærester, skrev nettstedet Entertainment Weekly.

Ble rammet av fødselsdepresjon

Nylig avslørte sangeren at hennes første periode som nybakt mor for fire år siden, ble alt annet enn forventet.

I det som skulle vært den lykkeligste perioden i hennes og samboerens liv, opplevde hun å bli hardt rammet av fødselsdepresjon.

- Det skremte meg. Jeg visste allerede at fødselsdepresjon kunne trigge forskjellige følelser. Blant annet at man ikke ville være i nærheten av sitt eget barn, frykt for å skade barnet, eller frykt for at man ikke gjør en god nok jobb. I mitt tilfelle ble jeg besatt av babyen. Jeg følte meg veldig utilstrekkelig. Det føltes som om jeg hadde tatt mitt livs verste valg, sa Adkins til Vanity Fair, ifølge Reuters.

28-åringen forklarte at hun «alltid har vært sårbar» for utvikling av depresjon. Det hele startet ifølge henne selv da et nært familiemedlem gikk bort.

- Jeg opplevde depresjon først da min bestefar døde. Jeg var 10 år gammel. Selv om jeg aldri har opplevd selvmordstanker, har jeg vært mye i terapi. Heldigvis har jeg ikke hatt nedstemte følelser i etterkant av fødselsdepresjonen, sa hun.

PRISVINNER: I 2012 fikk sangstjernen Adele Adkins hele seks Grammy-priser på én kveld. Foto: Scanpix.
PRISVINNER: I 2012 fikk sangstjernen Adele Adkins hele seks Grammy-priser på én kveld. Foto: Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Ville ikke være nær sitt eget barn