Pamela Anderson:

Skal ha blitt dumpet av ektemannen på melding

Bare elleve dager etter bryllupet skal Jon Peters ha skrevet i en melding til kona at ekteskapet skremte ham.

KORT EKTESKAP: Lykken var av det kortvarige slaget for Jon Peters (74) og Pamela Anderson (52). Foto: AP/NTB scanpix
KORT EKTESKAP: Lykken var av det kortvarige slaget for Jon Peters (74) og Pamela Anderson (52). Foto: AP/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar overrasket Pamela Anderson (52) og Jon Peters (74) alle da de giftet seg under en hemmelig seremoni i Malibu. De to møttes for første gang på Playboy Mansion på 80-tallet, og var langt fra fremmede da ekteskapsløftene ble gitt.

Likevel skulle ekteskapet bare vare i knappe to uker - tolv dager, nærmere bestemt. Anderson bekreftet selv at de skulle gå fra hverandre.

- Jeg har blitt rørt av den hyggelige responsen vi har mottatt angående vårt forhold. Vi ville vært veldig takknemlige for deres støtte nå som vi tar litt tid fra hverandre for å revurdere hva vi vil i dette livet og hva vi vil ha fra hverandre, heter det i uttalelsen, som ble gitt til The Hollywood Reporter.

- Tilgi meg

Anderson sier videre at «livet er en reise», og at kjærlighet kan sees på som en prosess. Hun forklarer videre at ekteskapet ikke er formalisert ennå, og at det av den grunn ikke kan kalles en skilsmisse.

Us Weekly har nå kommet med oppsiktsvekkende opplysninger. Magasinet skriver nemlig at Andersen ble dumpet av ektemannen på tekstmelding.

Ifølge nettstedet skal Peters i meldingen ha beskrevet deres «vakre kjærlighetsfest», men følger opp med:

- Hele denne ekteskapsgreia.. har skremt meg, skal det ha stått.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Videre skal han ha skrevet at han har innsett at han i en alder av 74 år trenger et stille og rolig liv, og ikke en internasjonal kjærlighetsaffære.

- Derfor tenker jeg at det beste vi kan gjøre er å reise bort noen dager, og kanskje du trenger å være i Canada. Verden vet at vi gjorde det, og jeg tenker at vi nå trenger å gå hver til vårt. Jeg håper du kan tilgi meg, avsluttes visstnok bruddmeldingen.

Anderson skal ha svart «jeg tilgir deg» etterfulgt av en kysseemoji.

- Ville ikke risikere formuen

En kilde sier til Us Weekly at Anderson dro til hjemmet sitt i Canada dager etter bryllupet, men at hun 29. januar skal ha dratt til Los Angeles. Dagen etter skal hun ha fått meldingen fra ham, som skal ha resultert at hun dro tilbake til Canada igjen.

- Jon har brukt livet sitt til å produsere filmer, og har opparbeidet seg en stor formue som er til barna hans. Han innså at å gifte seg med Pam kunne påvirke det, og han var på ingen måte innstilt på å ta den risikoen, sier vedkommende.

Vis mer

Peters fridde til henne for første gang i 1990, men da sa Anderson nei.

- Om 30 år betyr ikke aldersforskjellen vår så mye lenger, skal han ha fortalt henne den gang.

Stormfullt kjærlighetsliv

Pamela Anderson har litt av et turbulent kjærlighetsliv bak seg. Hun har blant annet vært gjennom tre skilsmisser.

I 1995 giftet hun seg med musiker Tommy Lee (57), etter at de bare hadde kjent hverandre i tre måneder. De fikk to sønner sammen, før det hele endte i en skilsmisse i 1998.

Senere fant hun kjærligheten med musikeren Kid Rock (49). Paret ble sammen og gjorde det slutt flere ganger, før det plutselig ble kjent at de skulle gifte seg i 2006. Seremonien fant sted i St. Tropez, og ikke lenge etter gikk den tidligere supermodellen gjennom en spontanabort.

Ekteskapet var av den svært korte sorten, og november samme år søkte Pamela om skilsmisse.

I 2007 forelsket skuespilleren seg i pokerspilleren Rick Salomon (51), og i kjent stil tok det ikke lang tid før bryllupet sto. Det hele skjedde i Las Vegas. Kun to måneder senere separerte paret seg, og ekteskapet ble annullert i februar 2008.

Det tidligere ekteparet fant igjen tonen i 2013, og i 2014 valgte hun å gifte seg med Rick for andre gang, men igjen endte det i en skilsmisse.

LES OGSÅ: Tilbake etter sykmeldingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer