GROVE ANKLAGER: Usher er i hardt vær etter at han ble beskyldt for å ha påført en tidligere sexpartner herpes, for deretter å ha betalt henne skyhøye summer for å tie om det. Her avbildet under premieren på P. Diddy-dokumentaren «Can't Stop, Won't Stop: A Bad Boy Story» i Los Angeles. Foto: Chris Pizzello / NTB scanpix
GROVE ANKLAGER: Usher er i hardt vær etter at han ble beskyldt for å ha påført en tidligere sexpartner herpes, for deretter å ha betalt henne skyhøye summer for å tie om det. Her avbildet under premieren på P. Diddy-dokumentaren «Can't Stop, Won't Stop: A Bad Boy Story» i Los Angeles. Foto: Chris Pizzello / NTB scanpix Vis mer

Usher:

Skal ha betalt 10 millioner etter sexflause

Beskyldes for å ha smittet tidligere sexpartner med kjønnssykdom.

Publisert

(Seoghør.no): Superstjernen Usher (38) er i hardt vær. Ifølge Hollywood Life har han blitt beskyldt for å ha gitt en tidligere sexpartner herpes - og deretter ha betalt henne svimlende summer for å tie stille om det.

Ifølge nettstedet er det snakk om 1,1 millioner dollar - nærmere 10 millioner norske kroner.

Usher skal ikke ha nevnt for kvinnen at han angivelig bar på kjønnssykdommen, selv om duoen hadde ubeskyttet sex. Det viser nye rettsdokumenter, ifølge Radar Online.

OPPTREDEN: Usher avbildet under Montreux Jazz Festival in Montreux i begynnelsen av juli. Han ble backet av bandet The Roots. Foto: Pierre Albouy / NTB scanpix
OPPTREDEN: Usher avbildet under Montreux Jazz Festival in Montreux i begynnelsen av juli. Han ble backet av bandet The Roots. Foto: Pierre Albouy / NTB scanpix Vis mer

- Har ført til depresjon

Nettstedet skriver at sangeren selv skal ha tilbudt henne pengene; både som en erstatning for legekostnadene, samt for at hun ikke skulle gå ut med historien i offentligheten.

GIFT: Usher og kona Grace Miguel har vært gift siden 2015. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Usher og kona Grace Miguel har vært gift siden 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Saken sprer seg nå likevel som en farsott i verdens kjendismedier, men foreløpig har ikke den kvinnelige stylisten selv uttalt seg offentlig om episoden.

Ifølge Hollywood Life står det skrevet i rettsdokumentene at han skal ha beklaget seg i flere telefonsamtaler.

Kvinnen skal derimot ikke ha godtatt unnskyldningen. Hun mener at episoden har ført til depresjon og at hennes «kropp og helse har blitt ødelagt».

Gift med manager

Hendelsen skal ha funnet sted for fem år siden. Dermed dreier det seg ikke om utroskap for «Climax»-sangeren, som nå er gift med Grace Miguel. Hun jobbet som hans manager i flere år, før de etter hvert fant tonen.

Paret giftet seg i 2015, og de to dro på bryllupsreise til Cuba etter den hemmelige vielsen.

Kona, som er 12 år eldre enn R&B-stjernen, postet den gang flere bilder fra ferien på Instagram. På to av dem kan man tydelig se en nyanskaffet gullring på Ushers finger.

Et innlegg delt av Gracie (@enmemetemps)

I et intervju med Billboard, som ble gjort året før bryllupet, skrøt han hemningsløst av kjæresten.

- Jeg har en utrolig partner og manager. Hun har hjulpet meg gjennom noen av de tøffeste periodene i livet og karrieren min. Hun er en som har klart å støtte meg og forstå alt det jeg er, fortalte Usher den gang.

Fra 2007 til 2009 var musikeren gift med Tameka Foster (46), og sammen har de sønnene Naviyd Ely Raymond (8) og Usher Raymond V (9).

Artisten platedebuterte som 16-åring med det selvtitulerte albumet «Usher» og har blitt verdenskjent med store hits som «Burn», «Yeah!» og «No Limit».

LES OGSÅ: «Skam»-stjernen blir bare gjenkjent når hun er sliten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer