BLIR GIFT MAMMA?: Tila Tequila poserte i januar med en babydukke for vise fotografene at hun er klar for å bli mor. Men flere amerikanske medier spekulerer i at graviditeten og nyheten om at hun planlegger å gifte seg med den anonyme barnefaren kun er e Foto: All Over Press
BLIR GIFT MAMMA?: Tila Tequila poserte i januar med en babydukke for vise fotografene at hun er klar for å bli mor. Men flere amerikanske medier spekulerer i at graviditeten og nyheten om at hun planlegger å gifte seg med den anonyme barnefaren kun er e Foto: All Over Press Vis mer

- Skal gifte meg med barnefaren

Tila Tequila avslørte bryllupsplaner på Twitter.

SEHER.NO: Den bifile TV-stjernen Tila Tequila (28) - best kjent fra MTV-serien "A Shot At Love" - opplevde i januar stor hjertesorg da hennes kvinnelige forlovde Casey Johnson døde brått, av en foreløpig ukjent årsak.

Nå smiler imidlertid igjen bryllupslykken til Tila, ifølge henne selv. I tillegg til at hun tidligere har avslørt at hun er gravid, skrev hun i helgen på sin Twitter-side at hun planlegger å gifte seg med barnefaren.

"Tila Tequila skal snart bli fru Tila. Øyeblikket jeg har ventet på hele mitt liv! Jeg er så lykkelig. Det kommer mer...", skrev hun ifølge nettsiden popcrunch.com.

TV-stjernen har imidlertid nektet å avsløre hvem som er far til babyen, som hun i forrige uke fryktet hun skulle miste.

Det har fått flere medier til å tvile på om "ekteskapet" kun er et PR-stunt.

- Vi får følge med på hennes Twitter-side for å finne ut hvem den uheldige fyren er - hvis han i det hele tatt eksisterer, skriver popcrunch.com i en kommentar.

LES OGSÅ: Politiaksjon etter psykopat-alarm