Skal gi ut 352 sider med bilder av seg selv

Kim Kardashians selfie-bok har fått tittelen «Egoistisk». Nå genierklæres hun.

VISER FRAM PRIVATLIVET: Det er lite som er for privat for Kim Kardashian. Her er en selfie med en sovende Kanye West i bakgrunnen. Foto: Instagram/KimKardashian
VISER FRAM PRIVATLIVET: Det er lite som er for privat for Kim Kardashian. Her er en selfie med en sovende Kanye West i bakgrunnen. Foto: Instagram/KimKardashian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ingen tvil om at Kim Kardashian (33) er en smart forretningskvinne. Dette gjør henne styrtrik - og nå blir hun også genierklært.

Den nygifte forretningskvinnen som er stjernen i reality-showet «Keeping Up With the Kardashians», elsker å ta bilder av seg selv. Disse bildene legger hun ut på Instagram.

Og hennes 17 millioner følgere (ja, du leste riktig) elsker det.

Men nå trenger de snart ikke lengre gå på internett for å se Kims bilder av Kim. 7. april neste år kommer boka «Selfish» – på godt norsk «Egoistisk» – som består av 352 sider med bilder av Kim, fotografert av Kim. Og det blir selvsagt ingen pocketutgave med det første – dette er en ordentlig bok med hardt cover, som skal koste 19,99 dollar – cirka 119 kroner.

- Kim Kardashian er et geni, skriver Hollywood Life.

Huffington Post er ikke sikre på om følgerne hennes er like smarte.

- Vi er ikke helt sikre på hvem som vil betale for noe slikt. La oss få vite hvem du er, for vi er ikke sikker på om du forstår at du allerede kan se tusenvis av bilder av henne helt gratis, skriver nettavisen til leserne sine.

Saken fortsetter under bildet...

FERIESELFIE: Her tar Kim en selfie på ferie i Thailand. Foto: Instagram/KimKardashian
FERIESELFIE: Her tar Kim en selfie på ferie i Thailand. Foto: Instagram/KimKardashian Vis mer

Rumpefokus

Kim Kardashian har allerede gjort det til en karriere å være særdeles opptatt av seg selv. Hun har gitt navnet sitt til et iPhone-spill som har blitt superpopulært, og som leker med konseptet om å bli berømt for å ikke gjøre noe spesielt. Dette kan hun tjene 1,2 milliarder kroner på...

De 17 millioner følgerene hennes på Instagram får stadige innblikk i livet hennes, de får se bilder av ektemannen Kanye West og deres lille datter North West.

Men aller mest får de se bilder av Kim. Og hun mener at det ikke er så spesielt å ta selfies.

- Alle jenter tar jo bilder av rumpa si i speilet, sa hun på en av episodene i «Keeping Up With the Kardashians».

Men det er nok ikke alle som tar like mange som Kim. Hun påstår selv at hun tar opp mot 1200 selfies om dagen

Hvis du følger Kim på Instagram, vil du se mange bilder av henne som andre beviselig har tatt. Det er usikkert om disse vil bli med i boka...

Les også: Sjekk den Kardashian-bestemora!

 

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer