BRYLLUPSPLANLEGGING: Geri Halliwell ble avslørt på det som skal være bryllupsplanlegging med en god venn. Foto: All Over Press
BRYLLUPSPLANLEGGING: Geri Halliwell ble avslørt på det som skal være bryllupsplanlegging med en god venn. Foto: All Over PressVis mer

Skal Geri gifte seg?

Startet ryktene på bytur.

SEHER.NO: Spice Girls-stjernen Geri Halliwell (37) skal selv ha startet rykter om at hun skal gifte seg med sju år yngre Henry Beckwith (30), etter at hun nå har begynt å planlegge ett bryllup.

Sammen med sin bestevenn Kenny Goss, som er George Michaels kjæreste, besøkte hun sin lokale kirke. De to var en time sammen med presten, før de satte seg i en limousin og kjørte videre til kjendisskredderen Thom Sweeney.

Da Kenny ble spurt om "hvem skal vi gratulere med bryllup?", av folk utenfor skredderen, skal han ha pekt raskt på Geri, ifølge The Sun. Deretter tok han seg i det og stammet fram: "Hmm, jeg mener oss begge".

- Geri og Kenny så ut til å bruke dagen til å gjøre bryllupsforberedelser. De var i kirken før de så på kjoler hos skredderen. Geri fniste og virket veldig ekstatisk. Hun ville ikke si hva de gjorde, men Kenny slapp katta ut av sekken, sier en kilde til avisen.

Geri har datet sin sju år yngre kjæreste, Henry, siden april. Før det var hun forlovet med finansmannen Fabrizio Politi.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er formen hennes tilbake