Channing Tatum og Jenna Dewan:

Skal forhandle i retten

Tre år etter at paret gikk hver til sitt, er skilsmissen fortsatt ikke helt ferdigstilt.

SKILT: Channing Tatum og Jenna Dewan skilte seg etter ni år i 2018. Her er paret avbildet i 2017. Foto: James Gourley/REX/NTB
SKILT: Channing Tatum og Jenna Dewan skilte seg etter ni år i 2018. Her er paret avbildet i 2017. Foto: James Gourley/REX/NTB Vis mer
Publisert

Reaksjonene var splittet da det våren 2018 ble kjent at Channing Tatum (41) og Jenna Dewan (40) skulle skilles etter et ni år langt ekteskap.

Det tidligere ekteparet giftet seg sommeren 2009, og fire år senere ble de foreldre til datteren Everly (7).

Da de omsider valgte å ta ut skilsmisse, var det mye som tydet på enighet og at de kom til å beholde et nært vennskap.

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingenting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå, var blant det de skrev da de kunngjorde at de skulle skilles.

Reisen etter det har imidlertid ikke bare vært enkel, da Tatum og Dewan blant annet tilsynelatende har slitt med å komme til enighet under ferdigstillingen av skilsmissen.

Møtes i retten

Nå kan nemlig Us Weekly avsløre at Tatum og Dewan møter i retten, i håp om å løse skilsmissen en gang for alle.

Ifølge rettsdokumentene magasinet skal ha tilgang på, skal Tatum og Dewans advokater ha planlagt en fem dager lang rettssak, der de skal forsøke å løse det som gjenstår av arbeid med skilsmissen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer