Channing Tatum og Jenna Dewan:

Skal forhandle i retten

Tre år etter at paret gikk hver til sitt, er skilsmissen fortsatt ikke helt ferdigstilt.

SKILT: Channing Tatum og Jenna Dewan skilte seg etter ni år i 2018. Her er paret avbildet i 2017. Foto: James Gourley/REX/NTB
SKILT: Channing Tatum og Jenna Dewan skilte seg etter ni år i 2018. Her er paret avbildet i 2017. Foto: James Gourley/REX/NTB Vis mer
Publisert

Reaksjonene var splittet da det våren 2018 ble kjent at Channing Tatum (41) og Jenna Dewan (40) skulle skilles etter et ni år langt ekteskap.

Det tidligere ekteparet giftet seg sommeren 2009, og fire år senere ble de foreldre til datteren Everly (7).

Da de omsider valgte å ta ut skilsmisse, var det mye som tydet på enighet og at de kom til å beholde et nært vennskap.

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingenting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå, var blant det de skrev da de kunngjorde at de skulle skilles.

Reisen etter det har imidlertid ikke bare vært enkel, da Tatum og Dewan blant annet tilsynelatende har slitt med å komme til enighet under ferdigstillingen av skilsmissen.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Møtes i retten

Nå kan nemlig Us Weekly avsløre at Tatum og Dewan møter i retten, i håp om å løse skilsmissen en gang for alle.

Ifølge rettsdokumentene magasinet skal ha tilgang på, skal Tatum og Dewans advokater ha planlagt en fem dager lang rettssak, der de skal forsøke å løse det som gjenstår av arbeid med skilsmissen.

Det tidligere ekteparet sliter angivelig med å komme til enighet rundt barnebidrag og andre økonomiske problemstillinger, som advokatkostnader og liknende.

Nyheten om rettssaken kommer drøyt et år etter at det ble kjent at de endelig hadde kommet til enighet hva gjaldt skilsmissen, og ble erklært ugift, ifølge Us Weekly.

Med andre ord skal det ha oppstått komplikasjoner i avtalen etter dette.

DÅRLIG NYHET: Ronny Brede Aase er i gang med programmet «Eit feitt liv». Der sjekker han sin BMI og får en dårlig nyhet. Video: NRK Vis mer

Livet som alenefar

Som nevnt fikk Channing Tatum en datter med ekskona. Tidligere i år lettet «Magic Mike»-stjernen på sløret om hvordan han opplevde å bli alene som pappa.

- Da jeg ble alenefar var jeg veldig redd for at jeg ikke skulle klare å knytte meg til Everly på alle de måter en liten jente kunne ønske seg, fortalte han ærlig i et intervju med Parents.

Videre kunne han fortelle at han både har lært å bruke neglelakk og å flette hår.

Det var i forbindelse med lanseringen av sin nye barnebok «The One and Only Sparkella» at Tatum åpnet seg om farsrollen.

Han fortalte blant annet at når han er sammen med datteren bruker han ansiktsmaling, strutteskjørt eller andre kostymer nesten daglig. Nå håper han å inspirere andre fedre til å ta det samme steget, for å finne mer ut om hvem døtrene deres er.

- Jeg hoppet inn i denne magiske verden med begge ben og ble belønnet med en form for kjærlighet jeg aldri tror jeg ville opplevd hvis jeg ikke hadde gjort det, forklarte han, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Reddet livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer