TV3-KLAR: - Dette blir enda mer utfordrende. Jeg har store forventninger. Folk som er interessert i mat, er spennende og kreative mennesker, forteller Jenny Skavlan om sin nye rolle i "MasterChef".
TV3-KLAR: - Dette blir enda mer utfordrende. Jeg har store forventninger. Folk som er interessert i mat, er spennende og kreative mennesker, forteller Jenny Skavlan om sin nye rolle i "MasterChef".Vis mer

Skal finne Norges nye superkokk

- Og jeg som ikke engang klarer å holde orden på kjøkkenet, forteller programlederen.

SEHER.NO: TV3 surfer videre på suksessen med mesterkokk Eyvind Hellstrøm (60). Sammen med Norges nye programlederyndling Jenny Skavlan (23) skal han finne Norges nye superkokk, skriver Dagbladet.

Det er Skavlan som skal holde orden, både på dommerne Eyvind Hellstrøm, Jan
Vardøen og Tom Victor Gausdal, og 40 amatørkokker som deltar i programmet "MasterChef".

- Og jeg som ikke engang klarer å holde orden på kjøkkenet. Når jeg lager mat, kaster jeg mel og eggeskall over alt, forteller Skavlan til avisen.


Jenny går med det altså fra kvinnekanalen FEM til TV3.

– Dette blir enda mer utfordrende. Jeg har store forventninger. Folk som er interessert i mat, er spennende og kreative mennesker, sier hun.


Eyvind Hellstrøm på sin side lover å ikke være like streng som i programmet "Hellstrøm rydder opp", som også skal sendes på kanalen neste år.

– Nei, her skal jeg jo ikke forsøke å redde en restaurant, men å være dommer. Vi skal finne fram talenter og hjelpe dem videre, forsikrer han.

Auditionrundene til "MasterChef" skal foregå i følgende fire byer:

Stavanger: 5.-6. desember.
Bergen: 12.-13. desember.
Trondheim: 9.-10. januar.
Oslo: 16.-17. januar.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: -Restauranten gikk konkurs etter Hellstrøm besøk