Linni Meister:

Skal finne kjærligheten på TV: - Åpent sinn

Linni Meister tar over stafettpinnen fra Jan Thomas, og skal finne kjærligheten på TV.

UNGKARSKVINNEN: Linni Meister skal samle friere i Kragerø i august i håp om å finne seg en ny kjæreste. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor kunne vi se Jan Thomas (53) finne kjærligheten på TV. «Jan Thomas søker drømmeprinsen» tok Norges befolkning med storm, og gjengen i Sør-Afrika bidro også til at programmet vant Gullruten.

Det har derfor vært knyttet stor spenning til hva som vil skje videre med det populære programmet, og hvem som eventuelt tar Jan Thomas' plass - siden han fant kjærligheten med Harlem Alexander (33).

Nå er det klart at Linni Meister (35) er kvinnen som skal gå i hans rosenrøde fotspor.

SINGEL: Linni Meister har aldri vært mer singel enn nå, og hevder at hennes neste også blir hennes siste. Vis mer

- Går inn med åpent sinn

I sommer skal nemlig TV-profilen møte et knippe håpefulle menn, i et håp om at kjærligheten skal blomstre.

- Det blir innspilling i en måned, altså å date hele måneden. Å date er ikke noe jeg har gjort så mye. Jeg har holdt på med gutter, så har vi endt opp som kjærester, og det er det, så jeg har ikke datet rundt masse. Dette blir helt nytt, sier Meister til Se og Hør.

I juni i fjor avslørte TV-profilen til Se og Hør at hun og den elleve år yngre forloveden Niklas Tangen Klein (23) hadde gått fra hverandre. De hadde den gang vært sammen siden 2016, og forlovet siden året etter. Nå er hun imidlertid klar for noe nytt.

- Jeg går inn med åpent sinn. Jeg begynner å skjelve bare av å snakke om det, for jeg kjenner på litt skrekkblandet fryd, forteller Meister lattermildt, og legger til at sønnen hennes, Dennis, er svært positiv til det hele.

FINALE: Jan Thomas må omsider velge seg ut sin drømmeprins - blir det Thor eller Harlem? Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Ble helt satt ut

Sønnen Dennis mener nemlig det er på høy tid at moren får seg kjæreste igjen, og gleder seg derfor masse til at mamma skal på date igjen. At hun i tillegg skal gjøre det på TV, tar sønnen med knusende ro.

- Jeg var litt sånn: «Er du sikker på at det er greit at mamma skal date på TV?», men neida: «Mamma, dette blir kjempegøy, og jeg backer deg». Hadde det ikke vært for det så hadde jeg aldri turt eller klart å gjøre det. Så får vi se da, om mamma får seg kjæreste, sier 35-åringen lurt.

At det skulle bli nettopp Meister som fikk muligheten til å flørte og date på TV, var imidlertid ikke helt sikkert. Hun var nemlig alt annet enn sikker på at hun var rette kvinnen for jobben.

- Første gang de ringte la jeg vel nesten på, for jeg ble helt satt ut. Jeg tenkte at jeg ikke kunne date på TV. Jeg har gjort mye gøy på TV, men aldri datet noen. Og ikke hadde jeg lyst til å gjøre det heller, for det er veldig nært og personlig.

BRYTER SAMMEN: Da Jan Thomas måtte sende hjem noen i «Jan Thomas søker drømmeprinsen» ble det tårevått. Vis mer

Etter noen runder med seg selv bestemte hun seg imidlertid for å gi det en sjanse.

- Det fungerte jo for Jan Thomas, så det blir spennende å se om det går veien for meg også.

KLAR FOR KJÆRLIGHET: Linni Meister skal finne kjærligheten på tv. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLAR FOR KJÆRLIGHET: Linni Meister skal finne kjærligheten på tv. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Drømmetypen

- Kan du beskrive drømmefyren?

- Nei, jeg kan jo ikke det! Jeg har så mye forskjellige menn jeg har vært sammen med. Ikke har jeg en type mann, ikke noe spesielt utseende, og heller ikke alder tydeligvis. Så jeg tror det blir litt forskjellige å se i programmet - og så får vi se om noen melder seg på.

Som alle andre, har også Meister noen kriterier for drømmemannen. At han er snill og grei, har livet på stell og at han har barnetekke er store pluss i boka. For sønnen er det kun viktig at han er glad i å game.

På spørsmål om hun er klar for flere barn, er hun imidlertid mer usikker.

- Jeg har det veldig, veldig bra med Dennis, og han er jo en helt nydelig unge. Hadde alle blitt som ham, så kunne jeg hatt ti barn.

- Men du er åpen for flere barn?

- Per dags dato, nei!, svarer hun bastant.

PRØVER LYKKEN: Linni Meister søker kjærligheten på TV-skjermen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
PRØVER LYKKEN: Linni Meister søker kjærligheten på TV-skjermen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Vil ikke avvise noen

TV-profilen, som tidligere har vært å se i alt fra «Farmen kjendis» og «Torpet», til «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og «Tigerstaden», forteller at det er opplevelsen hun gleder seg aller mest til.

RING I SNUSBOKS: Linni Meister ble overrasket med forlovelsesring under ferien på Ibiza. Kjæresten Niklas Tangen Klein gikk ned på kne med ringen gjemt i snusboksen. Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

- Også er jeg veldig stolt av at jeg tør, det er ikke bare-bare. Jeg synes det er råtøft av de mennene som tør å melde seg på, det står det stor respekt av.

Den sprudlende 35-åringen gruer seg imidlertid til å ta noen tøffe valg underveis.

- Jeg gruer meg mest til å eventuelt knuse noen hjerter, og å sende noen hjem. Jeg hater å avvise mennesker. Men det er en viktig del av jobben for at jeg skal stå igjen med drømmeprinsen. Jeg tror det blir tøft. Jeg kommer sikkert til å grine masse, jeg er jo så følsom, avslutter hun.

Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks, mener Linni allerede har blitt «hele Norges Linni», men at det er én bit som gjenstår i eventyret om «jenta som vant hele kongeriket».

- Nemlig den siste og beste delen: at hun møter drømmeprinsen. Vi synes hun er skikkelig tøff som skal forsøke å finne kjærligheten på TV foran hele det norske folk, sier han til Se og Hør, og fortsetter:

- Mange har nok dannet seg et bilde av Linni, men hun har flere strenger å spille på enn det folk kanskje tror.

LES OGSÅ: Brøt forlovelsen i skjul tre ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer