SNART FORELDRE: I begynnelsen av september blir Snooki og forloveden Jionni foreldre til en liten gutt som skal hete Lorenzo.  Foto: All Over Press
SNART FORELDRE: I begynnelsen av september blir Snooki og forloveden Jionni foreldre til en liten gutt som skal hete Lorenzo. Foto: All Over PressVis mer

Skal filme fødselen

Snooki vil huske øyeblikket da hun ble mor.

SEOGHØR.NO: Om seks uker blir Nicole Snooki Polizzi (24) mor for første gang. Den tidligere partyjenta fikk livet snudd på hodet da hun ble gravid med kjæresten Jionni LaValle (24).

Hun er vant til å la TV-kameraene følge henne i privatlivet. Fødselen vil også bli filmet, men bare til privat bruk.

- Jionni vil ikke ha fødselen på TV. Han vil være privat og det respekterer jeg. Men jeg skal filme fødselen for meg selv fordi jeg vil huske det øyblikket, sier hun til nettstedet E Online.


TV-stjernen venter en gutt som skal hete Lorenzo, og Snooki har en langtidsplan for fødselsvideoen.

- Jeg vil vise den til sønnen min foran vennene hans når han er 16 år for å gjøre ham flau.

24-åringen har jobbet under hele svangerskapet og fullførte nylig innspillingen av «Jersey Shores» sjette sesong. Polizzi bodde i et annet hus enn de andre TV-kollegaene for å unngå stress i svangerskapet.

Nicole og Jionni planlegger ikke bare familieforøkelse. De er også forlovet og blir mann og kone høsten 2013. Snooki planlegger å sette sitt eget preg på bryllupet.

- Jeg skal ha en vanlig hvit brudekjole, men brudepikene har på seg leopard. Mottagelsen har temaet hvitt og dyremønster.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hater de nye brystene mine