«Farmen»-Eunike:

«Skal du gifte deg, mamma»?

Eunike Hoksrød hadde ikke fortalt noen om bryllupet. Barna, de fikk nyheten på nett.

NYE STEG: Frank Tore Aniksdal og Eunike Hoksrød er klare for bryllup rett over sommeren. Foto: Privat
NYE STEG: Frank Tore Aniksdal og Eunike Hoksrød er klare for bryllup rett over sommeren. Foto: Privat Vis mer
Publisert

De tidligere «Farmen»-deltakerne Eunike Hoksrød og Frank Tore Aniksdal møtte hverandre for drøye to år siden, da begge var med i «Farmens» sidekonkurranse, «Torpet». En stund etter at innspillinga sjokkerte Hoksrød og Aniksdal de aller fleste ved å bekrefte at de var blitt et par.

I starten av juni avslørte de to overfor Se og Hør at de tar forholdet enda et steg lenger ved å gifte seg.

FARMEN KJENDIS: Dette er gjengen som skal delta i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Sa ikke noe til noen

Og snart gifter de seg på Rådhuset i Stavanger. Men det blir ingen stor fest ennå.

- Vi skal ha en større fest senere. Men først skal vi gifte oss og ta en bedre middag med forloverne våre, sier Eunike Hoksrød til Se og Hør.

Til Se og Hør forteller den tidligere «Farmen»-deltakeren at bryllupsplanene kom som et sjokk for absolutt alle i nær omkrets.

- Det som var litt morsomt var at vi ikke skulle si det til noen. Vi hadde tenkt til å gjøre det stille og rolig uten at noen visste om det, men så kan vi ha forsnakket oss da dere ringte sist. Så vi tenkte vel kanskje ikke over alle de reaksjonene vi skulle få.

Hun fortsetter:

- Vi hadde ikke sagt det til en eneste én. Plutselig sto det i Dagbladet. Ungene mine ringte etter saken sto på trykk og sa «mamma, skal du gifte deg»? Så da fikk de en bekreftelse på det. Det samme gjaldt mora til Frank, men vi syntes jo at det var litt festlig. Alle synes jo at det er hyggelig

GOD STEMNING: FranK Tore Aniksdal og Eunike Hoksrød møttes under innspillingen av «Torpet» på TV 2. Nå skal de gifte seg. Foto: Tor Lindseth /Se og Hør
GOD STEMNING: FranK Tore Aniksdal og Eunike Hoksrød møttes under innspillingen av «Torpet» på TV 2. Nå skal de gifte seg. Foto: Tor Lindseth /Se og Hør Vis mer

- Ble de fornærma for det?

- Nei, det ble de ikke. De vet jo at jeg er så impulsiv og regnet nok med at det skulle skje.

- Så det ikke komme selv

Fortsatt vet ikke paret eksakt når de skal gifte seg. Men én ting er sikkert:

- Frank har kjøpt seg dress. Ikke smoking, da ville han sett ut som en pingvin, sier en lattermild Hoksrød, som erkjenner at mange ikke så det komme at hun og Aniksdal skulle ende opp som et ektepar.

- Jeg så den ikke komme selv heller. Om jeg plutselig skulle velge og vrake, så ble det en mann? Fra Jæren og med skjegg? spør den tidligere «Farmen»-deltakeren, som først var gift med en mann, så en kvinne, før hun nå gifter altså seg med en mann igjen.

Harde kommentarer

Da hun var med i TV 2-programmet i 2017 snakket hun åpent ut om sin oppvekst som en del av Smiths venner, og hvordan hun til slutt brøt ut av menigheten.

KUNSTIG KOMA: Terje Leer, kjent fra «Farmen» 2019, fikk corona i midten av januar. Han ble så dårlig at han ble lagt i kunstig koma. Video: Se og Hør Vis mer

Etter at hun ble sammen med Aniksdal har reaksjonene fra det kristne miljøet ikke latt vente på seg.

- Folk skriver at jeg bør bestemme meg for om jeg liker menn eller kvinner. Men jeg synes jo det bare er morsomt. Noen skriver også til meg at det kan ødelegge for lesbiske og homofile, fordi det da er et tegn på at man kan bli forelska i en mann om man bare vil det. Jeg blir litt kvalm, for det er ikke sånn man tenker.

Og:

- Jeg har hørt det noen ganger. Fra det kristne miljøet at jeg endelig har blitt «frisk.» Da tenker jeg bare «herregud, nå må dere kutte ut». Det er tullete og dumt. Det er personligheten man blir glad i, ikke det man har mellom beina, sier hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Duoen røper sjokkromanse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer