Skal dette redde ekteskapet?

- Han vil at denne reisen skal bli som en bryllupsreise nummer to, hevder en kilde.

KJEMPER HARDT: Superparet Wayne og Coleen Rooney har fått mye oppmerksomhet i pressen den siste tiden, etter utroskandalen rundt den engelske fotballstjernen.  Foto: All Over Press
KJEMPER HARDT: Superparet Wayne og Coleen Rooney har fått mye oppmerksomhet i pressen den siste tiden, etter utroskandalen rundt den engelske fotballstjernen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: De siste ukene har vært alt annet enn oppløftende for fotballstjernen Wayne Rooney (24). Først sto prostituerte Jennifer Thompson (21) fram og sa hun hadde hatt sex med stjernen mens Coleen var gravid i femte måned med sønnen deres, Kai. Noen få dager etter fortalte Helen Wood (23) det samme.

Søndag kveld ble Coleen observert på Heathrow airport, og ifølge Sunday Mirror er årsaken at den 24 år gamle skjønnheten skal reise bort med mannen for å reparere ekteskapet etter utroskandalen som har preget dem den siste tiden.

Wayne Rooney, som er ute med skade i om lag tre uker, dro nemlig sammen med kona til tjekkiske Praha, der hun skal være med på en reklamekampanje, skriver nettstedet.

- Wayne vil at denne reisen skal bli som en bryllupsreise nummer to. Han er desperat etter å gjøre ting godt igjen, og denne reisen er sånn sett akkurat hva de trenger, sier en kilde til Sunday Mirror.

Parets baby blir værende hjemme mens de to prøver å redde det som er igjen av ekteskapet.

- De ble enige om å la babyen være hos Coleens familie i disse dagene, slik at de kan være helt alene og huske hvorfor de falt for hverandre, hevder den ikke-navngitte kilden.

Søndag dukket de to altså opp på flyplassen i London. De kom ikke sammen, men hver for seg - mest sannsynlig i håp om å slippe unna pressen i mest mulig grad.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Ny Rooney-elskerinne avslørt