INSTAGRAM?: Bradley Cooper tok under tennisfinalen opp telefonen for å forevige det morsomme møtet. Foto: All Over Press
INSTAGRAM?: Bradley Cooper tok under tennisfinalen opp telefonen for å forevige det morsomme møtet. Foto: All Over PressVis mer

«Skal dette på Instagram?»

Bradley Cooper og Gerard Butler var som erteris på Wimbledon.

SEOGHØR.NO: «Hangover»-stjernen Bradley Cooper (38) er kjent som en damenes mann. Siden mars har han vært sammen med 18 år yngre Suki Waterhouse (21), men forholdet er tydeligvis ikke altoppslukende.

Da skuespilleren fulgte Wimbledon-finalen i London forrige søndag var det en helt annen person Cooper viet full oppmerksomhet, nemlig filmstjernen Gerard Butler (43).

Cooper og Butler så ut som to tenåringsgutter der de stod fnisende i matchende dressjakker, mens Suki måtte holde seg i bakgrunnen.

Gerard og Bradley har vært gode venner siden 2010, og så ut til å ha et ønske om å bruke tiden sammen på best mulig måte. På et tidspunkt tok «Hangover»-stjernen frem telefonen og tok et selvportrett av seg selv og Gerard.

Etter som finalen gikk sin gang ble stemningen på tribunen også bedre og bedre. De to bestevennene kunne til slutt juble da Butlers landsmann, Andy Murray, stakk av med seieren i den prestisjetunge tenniskonkurransen.

Det er ikke kjent hvor ferden gikk videre for de to kompisene, men siden Gerards kjæreste, Madalina Ghenea, ikke var til stede, ble det nok en lang kveld for Suki Waterhouse...

LES OGSÅ: Satte kjæresten på flyet - dro på date med Rachel