FJORÅRETS VINNER: Carsten Skjelbreid vant Skal vi Danse 2009 med Elena Bokoreva Wiulsrud. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FJORÅRETS VINNER: Carsten Skjelbreid vant Skal vi Danse 2009 med Elena Bokoreva Wiulsrud. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Skal delta i danse-VM

- Jeg var drittlei dans. Men du var så gira.

SEHER.NO: De har begge vunnet suksessprogrammet Skal vi Danse på TV 2. Nå skal Carsten Skjelbreid (37) og Katrine Moholt (36) prøve seg mot proffene, og delta i VM i latindans. Det melder Dagbladet.

Moholt og Skjelbreid trener nå ifølge avisen knallhardt frem mot VM, som avholdes i Spania i desember. Men fjorårets dansevinner forteller at han var skeptisk til påfunnet.

- Du ringte rett etter Skal vi Danse. Jeg var drittlei dans. Men du var så gira, sier Skjelbreid til Moholt. - Jeg ba om et par dager til å tenke meg om. Og så tenkte jeg at dette nok er den siste sjansen jeg får til å delta i et verdensmesterskap, sier han til Dagbladet.

Dette blir aller første gang to deltagere fra Skal vi Danse skal forsøke seg i et verdensmesterskap. Og TV-dommer Tor Fløysvik er positiv til påfunnet.

- Begge har bøtter og lass av dansetalent. Det er ikke tvil om at de har potensial og det som skal til. Det blir en kjempeutfordring, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Facebook var katalysatoren