Amalie Snøløs:

Skal bygge hytte

Den tidligere «Farmen»-profilen er klar for å investere i fremtiden.

HYTTEDRØM: Amalie Snøløs har reservert en hyttetomt på Sørlandet, avslører hun overfor Se og Hør. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
HYTTEDRØM: Amalie Snøløs har reservert en hyttetomt på Sørlandet, avslører hun overfor Se og Hør. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med svært mange andre nordmenn, har den tidligere «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs (24) hengt mye på hytten den siste tiden. På grunn av pandemi og strenge reiseregler er det nok mange som reiser til fjells i disse dager.

Det gjelder ikke minst Snøløs, som også svinget seg på parketten i «Skal vi danse» i 2018. Den skiglade 24-åringen er så glad i hyttelivet at hun nå har bestemt seg for å bygge sin egen hytte på Bykle på Hovden i Agder fylke.

Dersom alt går som det skal, signerer hun papirene på en tomt neste uke - og dermed er hyttedrømmen snart virkelighet.

- Det er veldig fin utsikt og fine tur- og skiløyper der. Det er den beste slalåmbakken på Sørlandet, sier en stolt Snøløs på telefon til Se og Hør.

SNART HYTTEEIER: Amalie Snøløs rykker stadig nærmere drømmen om en hytte. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SNART HYTTEEIER: Amalie Snøløs rykker stadig nærmere drømmen om en hytte. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Mange henvendelser

De siste dagene har den tidligere «Farmen»-profilen luftet hytteplanene med følgerne sine på Instagram, og hun forteller om et vanvittig engasjement for hytteprosjektet.

Det har også dukket opp noen andre tomter som også kan være aktuelle, så derfor har Snøløs reservert tomten på Hovden til neste uke, og skal dermed bruke denne uken på å bestemme seg.

- Jeg må jo være litt smart og ikke gjøre noe på impuls. Det skal jo vare for alltid, sier hun til Se og Hør.

NY JOBB: TV-profilen Amalie Snøløs hadde fått ny jobb som programleder, og ble utfordret av Jonas. Video: Rød Løper Vis mer

Tomten kjøper hun helt selv.

- Hvordan er det å bli hytteeier i så ung alder?

- Det er ganske vilt. Jeg er veldig, veldig takknemlig. Jeg hadde aldri trodd dette da jeg var med på «Farmen». Det er veldig surrealistisk, men utrolig gøy, uttrykker 24-åringen.

Den blide sørlandsjenta er svært glad i å stå på ski, være i naturen og feriere på fjellet - noe som er en av grunnene til at hun om en liten uke etter alt å dømme kan kalle seg en stolt hyttetomteier.

- Hvorfor planlegger du å kjøpe hyttetomt?

- Det var vel egentlig fordi det er nå jeg har muligheten, først og fremst. Det vil være en investering for fremtiden. Jeg skal også etterhvert kjøpe meg noe i Kristiansand, forklarer hun.

EVENTYRLIG OPPUSSING: I løpet av kort tid klarte Halvor Bakke og gutta å gi Birgit Skarstein hyttedrømmen hun lenge har ventet på. Vis mer

Etter tomtekjøpet skal Snøløs få bygd hytten. Hva slags hytte det blir, vet hun ikke riktig enda.

- Det blir en spektakulær hytte, men det blir ikke sånn som jeg levde på «Farmen». Det blir i overkant, og vel så det. Det er en fantastisk hytte og utsikt, hvis det blir på den tomten jeg har reservert.

Fikk kjæreste

Det har skjedd mye i 24-åringens liv de siste årene. Hun har gjort en solid karriere i rampelyset siden «Farmen»-deltakelsen i 2017. I tillegg til å ha deltatt i «Skal vi danse», har hun også vært e-sport-programleder, samt kastet seg inn i klesbransjen.

I fjor sommer kunne hun også bekrefte at hun hadde fått kjæreste, men identiteten hans holdt hun skjult frem til november.

POPULÆR: Christina Aranja Ophaug dro tomhendt hjem fra «Love Island» i 2020, men nå har lykken snudd for den blide trønderen. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

På Instagram delte hun den gang et bilde av sin utkårede, Ole Emil Frikstad Urstad, i idylliske omgivelser på Odda i Hardanger.

- Vi møttes gjennom jobb, noe som er litt klisjé. Vi begge jobber og er eiere i klesmerket Chosen, sa hun til Se og Hør i fjor.

Snøløs forklarte at de to lett fant tonen, og at de måtte avklare hva slags relasjon de hadde relativt kjapt ettersom de er i samme selskap.

- Vi måtte ganske enkelt ta stilling til hva vi var, og vi ble enige om å ta det videre. Det er veldig fint. Vi har vært sammen en stund, sa hun - uten å røpe når de ble et par.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer