Torjus Tveiten:

Skal bli pappa

Torjus Tveiten røper familieforøkelse.

VENTER BARN: Torjus Tveiten forteller at han venter barn sammen med forloveden. Foto: Annika Byrde / NTB
VENTER BARN: Torjus Tveiten forteller at han venter barn sammen med forloveden. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Torjus Tveiten (30), kjent fra TV-serien «Hvite gutter», avslører i den nyeste episoden av podkasten til komiker Henrik Fladseth (32), at han venter barn sammen med forloveden Elina Løken Garras.

- Jeg venter unge vettu, forteller han i podkastepisoden, mens Fladseth gratulerer ham.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Torjus Tveiten, foreløpig uten hell.

«HVITE GUTTER»: I sesong seks er det en rekke sexscener, men ikke alle involverte er mennesker. Video: Discovery+/Rød Løper. Reporter: Kine Falch/Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer

Hinter om rolle

Tveiten, som for tiden er aktuell i «Nissene i bingen», kunne også fortelle at den kommende sesongen av den populære serien «Hvite gutter,» er ferdig innspilt for denne gang.

- Jeg har litt sånn fri nå. Vi er ferdig med å filme nå ja, men det kommer en sesong til ja, bekrefter han.

Videre kunne han også fortelle at han lenge har hatt lyst til å ha med Fladseth i alle sesongene, men at de ikke har funnet en rolle som har passet han. Sistnevnte hinter altså om at han får seg en liten rolle.

- Jeg fikk klamra meg en rolle på tampen her, sier en fornøyd Fladseth.

STUSSET OVER DETTE: Sesong seks av «Hvite gutter» er i gang, og skuespillerne forteller at produksjonen reagerte på én spesiell ting under innspillingen. Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / Discovery+ Vis mer

Det var i januar at Tveiten kunne avsløre at han hadde forlovet seg. Det kom frem da han og skuespillerkollega Jørgen Evensen (31) gjestet «P3 morgen».

- Kan det være sånn at du er blitt forlovet? spurte programleder Adelina Ibishi (29) og fikk en bekreftelse, ifølge TV 2.

- Blendet henne med lykten

Videre forklarte Tveiten at han og kjæresten skulle tilbringe førjulstiden på gården hun er fra, og at han gikk ned på ett kne lille julaften.

Frieriet utspant seg under en gåtur med hunden.

Knut Nærum var gjest i «Kåss til Kvelds» og der fortalte han om hvordan han svarte på konas frieri. Video: NRK Vis mer

- Vi måtte ha på oss hodelykter så da jeg gikk ned på kne for å fri blendet jeg henne med lykten, sa han og la til:

- Men hun sa, ja.

Torjus Tveiten, Jørgen Evensen, Johannes Fürst (29) og Eirik Hvattum Bjørnstad er best kjent for Discovery + serien «Hvite Gutter». Serien følger fire kompiser som bor i et kollektiv på Oslos vestkant. Serien ble også utviklet av de fire hovedpersonene i samarbeid med Lars Gudmestad.

«Hvite Gutter» har blitt nominert til Gullruten for beste humorprogram i både 2018, 2019, 2020 og 2021. Serien er også blitt nominert til Humorprisen i kategorien årets mosomste humordrama i 2018 og 2019, mens de fire skaperne ble nominert til Humorprisen 2019 i klassen årets morsomste på TV.

NETTVERK: Suksesserien «Hvite gutter» er i gang med sin sjette sesong, og vi har mimret litt med guttene om hvilke kjendiser som har dukket opp i serien gjennom tidene. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

LES OGSÅ: - Snart blir vi fire

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer