<strong>BABYLYKKE:</strong> Kristian René venter sitt første barn sammen med kjæresten Michelle Misia Ingvaldsen. Her avbildet sammen med Triana Iglesias. Foto: TV 3/ Se og Hør
BABYLYKKE: Kristian René venter sitt første barn sammen med kjæresten Michelle Misia Ingvaldsen. Her avbildet sammen med Triana Iglesias. Foto: TV 3/ Se og Hør Vis mer

«Paradise Hotel»-Kristian René:

Skal bli pappa for første gang

Har store forventninger.

Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel»-legenden Kristian René Johansen (28) skal bli pappa for første gang. Den gledelige nyheten delte kjæresten Michelle Misia Ingvaldsen (23) på sin Instagram-profil.

På bildet avslører paret også kjønnet på den kommende babyen. Paret kan nemlig vente seg en jente i det kommende året, og termindatoen for det nye familiemedlemmet skal visstnok være 19. mai.

Gleder seg til å bli far

Overfor Se og Hør bekrefter Kristian René babynyheten onsdag, og forteller at han gleder seg masse.

- Jeg har store forventninger og er veldig spent. Det blir et helt nytt liv og en veldig stor forandring, forteller han, og legger til at paret har begynt å forberede seg ved å kjøpe inn litt babyklær til det kommende familiemedlemmet.

Dette blir «Paradise Hotel»-profilens første barn, mens kjæresten har en sønn fra før av - noe som har ført til at Kristian René allerede har fått øve seg litt på rollen som pappa.

På spørsmål om de kommende foreldrene har funnet noe navn på den lille, svarer han:

- Det er det store spørsmålet, vi driver og diskuterer frem og tilbake. Så vi får se.

SJEKKER INN IGJEN: Deltakerne fikk seg en liten overraskelse da de så hvilken «legende» som sjekket inn på «Paradise Hotel». Video med tillatelse fra TV3 Vis mer

Selverklært «Paradise»-president

Det var gjennom TV3s skandaleombruste realityserie «Paradise Hotel» at Kristian René bemerket seg som en av deltakerne.

27-åringen var deltaker i både fjerde og femte sesong, i tillegg til at han gjorde en snarvisitt under kåringen av Mr. og Miss Paradise i sesong sju. Tidligere i år var han igjen å se på tv-skjermen da han sjekket inn nok en gang i det velkjente tv-programmet.

Den selverklærte «presidenten av Paradise Hotel» gjorde comeback på kjent vis, nemlig rullende inn i en gigantisk kake - på samme måte som de tidligere gangene han har sjekket inn.

Før årets deltakelse var det fem år siden den energiske nordlendingen sist var med i «Paradise Hotel», da han røk ut like før finalen.

- Jeg fikk et fint inntrykk av de andre deltakerne, og jeg ble godt tatt imot. Men jeg har vokst litt i fra hele atmosfæren der. Hva skal jeg si.. Altså, jeg merket at jeg hadde blitt eldre, sa han til Se og Hør tidligere i år.

MIMRER: Kristian René Johansen gjester ukas «Pærra-preik», og får se bildene fra hans aller første innsjekk, øyeblikket han faktisk husker best fra sin lange «Paradise»-karriere. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/bkgpz8K0tqs Vis mer

Fridde på TV

Kristian René gjorde mange oppsiktsvekkende valg under sine tidligere besøk inne på skandalehotellet, og han fikk både venner og uvenner blant de andre gjestene.

Han har mildt sagt sørget for å gjøre seg selv bemerket, spesielt da han endte opp med å fri til Tina Skovdal inne på hotellet i 2013.

Klipp fra Paradise Hotel Norge: Kristian Rene frir til Tina Skovdal inne på hotellet. Vis mer

Duoen fant lykken inne på hotellet, men forlovelsen ble brutt etter få måneder.

Den tidligere duoen vekket også oppsikt i programmet, da Tina valgte å sende ut sin daværende forlovede for å sikre seg selv finaleplass. Hun gikk raskt frem da programleder Triana Iglesias spurte om noen ville ofre sin partner.

Kristian René Johansen mistet dermed muligheten til å vinne konkurransen, mens Skovdal gikk helt til topps sammen med partneren Sander Johansen Kastrup.

Erstattet syk Triana

I 2015 under en av parseremoniene glimret programleder Triana Iglesias med sitt fravær. Til vanlig kaster skjønnheten et glamorøst preg over parseremoniene, men denne gangen var hun ikke til stede.

De tre jurymedlemmene Kristian René, Ann Marielle Lipinska og Louis Furnes ble nødt til å lede den dramatiske parseremonien.

Til Se og hør fortalte TV3 den gang at det var en dramatisk hendelse som var årsaken.

- Grunnen til at de leder seremonien er at Triana fikk allergisjokk av noe den dagen og måtte på sykehus, fortalte pressekontakt Linda Glomlien.

Men det var rett før det ble totalt katastrofe under innspillingen.

- De tre jurymedlemmene var i ferd med å gå ombord på flyet på vei hjem til Norge da de ble hentet tilbake for å lede parseremonien, sa Glomlien.

LES OGSÅ: Slik bekrefter de forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer