Skal bli i toppform etter fødselen

Slik trener en av verdens mest sexy damer.

<strong>VERDENS MEST SEXY:</strong> Slik er vi vant til å se Jessica Alba. Foto: Stella Pictures
VERDENS MEST SEXY: Slik er vi vant til å se Jessica Alba. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den sexy Hollywood-yndlingen, Jessica Alba (30), kjent fra blant annet «Fantastic Four», er nå aktuell med action-filmen «The Spy Kids 4». Tidligere har hun slått både Eva Longoria og Angelina Jolie i «Mail Onlines» kåring over verdens mest sexy kvinner, og nå skal hun få tilbake superkroppen.

Stjernen fødte sin andre datter, Haven Garner, den 13. august. Bare to uker etter fødselen, er hun nå tilbake på treningssenteret. Men på sin twitter-side, legger hun til at legen hennes har godkjent det, og at hun skal starte forsiktig.

«Jeg trener lett og bruker sykkel og elipsemaskin.», skriver hun på Twitter, ifølge Us Magazine.


Hun innrømmer til «Lucky Mag» at hun trenger stor hjelp til å tøyle matlysten sin, og får matporsjoner på 1200 kcal levert på døren. Hun sier også at siden hun trener såpass mye ved siden av, går hun mye sulten.

Jessica Alba er gift med Cash Warren, og de har allerede datteren Honor (3), sammen. Hun har altså litt erfaring med å kvitte seg med babyfett fra før, og deler gjerne kostholdstips med sine fans.

«Vær så sunn som mulig seks dager i uken, og gi deg selv en dag hvor du spiser hva du vil», skriver hun på Twitter. Dette kombinert med lett trening er altså hennes måte å komme i form på.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: -Jeg har født en liten datter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer