Aaron Rodgers og Shailene Woodley:

- Skal bli fint å ta vare på et annet liv

Aaron Rodgers åpner opp om framtidsplanene etter den overraskende forlovelsen.

BLIR KONE OG MANN: Den ble nylig kjent at Shailene Woodley og Aaron Rodgers skal gifte seg. Foto: Grosescu Alberto Mihai/Shutterstock/Stewart Cook/REX/NTB
BLIR KONE OG MANN: Den ble nylig kjent at Shailene Woodley og Aaron Rodgers skal gifte seg. Foto: Grosescu Alberto Mihai/Shutterstock/Stewart Cook/REX/NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av februar kom nyheten om at NLF-stjernen Aaron Rodgers (37) hadde forlovet seg i all hemmelighet. Hvem hans utkårede var holdt han derimot tett om.

Først to uker senere avslørte Hollywood-stjernen Shailene Woodley (29), kjent fra blant annet «Big Little Lies», at det var henne.

- Ja, vi er forlovet. Men for oss er dette gammelt nytt, så det er ganske morsomt. Alle andre freaker ut akkurat nå, og vi bare: «ja, vi har vært forlovet en god stund», fortalte skuespilleren da, ifølge The Independent.

«Beste som har skjedd»

Nå letter idrettsstjernen ytterligere på sløret om hvordan hverdagen som nyforlovet er og hva slags planer han har for framtiden.

- Jeg forlovet meg nylig, så jeg har kost meg med den delen av livet. Det er åpenbart det beste som skjedde meg i fjor, innrømmet Rodgers i en Instagram Live-samtale sist uke, ifølge People.

Videre fortalte atleten at han gleder seg til å starte en familie med sin kommende frue.

- Den neste store utfordringen er å bli far, delte han.

Deretter la 37-åringen til at han er en alder nå hvor mange av hans nærmeste venner allerede har blitt fedre og at farsrollen er noe han selv også har gått og tenkt på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer