Aaron Rodgers og Shailene Woodley:

- Skal bli fint å ta vare på et annet liv

Aaron Rodgers åpner opp om framtidsplanene etter den overraskende forlovelsen.

BLIR KONE OG MANN: Den ble nylig kjent at Shailene Woodley og Aaron Rodgers skal gifte seg. Foto: Grosescu Alberto Mihai/Shutterstock/Stewart Cook/REX/NTB
BLIR KONE OG MANN: Den ble nylig kjent at Shailene Woodley og Aaron Rodgers skal gifte seg. Foto: Grosescu Alberto Mihai/Shutterstock/Stewart Cook/REX/NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av februar kom nyheten om at NLF-stjernen Aaron Rodgers (37) hadde forlovet seg i all hemmelighet. Hvem hans utkårede var holdt han derimot tett om.

Først to uker senere avslørte Hollywood-stjernen Shailene Woodley (29), kjent fra blant annet «Big Little Lies», at det var henne.

- Ja, vi er forlovet. Men for oss er dette gammelt nytt, så det er ganske morsomt. Alle andre freaker ut akkurat nå, og vi bare: «ja, vi har vært forlovet en god stund», fortalte skuespilleren da, ifølge The Independent.

«Beste som har skjedd»

Nå letter idrettsstjernen ytterligere på sløret om hvordan hverdagen som nyforlovet er og hva slags planer han har for framtiden.

- Jeg forlovet meg nylig, så jeg har kost meg med den delen av livet. Det er åpenbart det beste som skjedde meg i fjor, innrømmet Rodgers i en Instagram Live-samtale sist uke, ifølge People.

Videre fortalte atleten at han gleder seg til å starte en familie med sin kommende frue.

- Den neste store utfordringen er å bli far, delte han.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Deretter la 37-åringen til at han er en alder nå hvor mange av hans nærmeste venner allerede har blitt fedre og at farsrollen er noe han selv også har gått og tenkt på.

- Det kommer kanskje ikke til å skje i den aller nærmeste framtid, men det er definitivt noe jeg gleder meg til. Det kommer til å bli en skikkelig gøy utfordring.

Spesielt ser han fram mot å rette fokuset bort fra seg selv.

- Det skal bli fint å ta vare på et annet liv. Jeg tror det kommer til å bli utrolig gøy. Jeg har drømt om hvordan det vil bli og jeg er veldig spent på det kapittelet når enn det kommer.

«Et vidunderlig menneske»

Det var da den årlige Super Bowl-kampen gikk av stabelen 7. februar at Aaron Rodgers kom med den overraskende forlovelsesnyheten.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Selv om han da ikke røpet navnet på forloveden begynte fans og medier raskt å spekulere i om det kunne være Shailene Woodley. Bare noen dager tidligere hadde nemlig Us Weekly skrevet at de to hadde innledet et forhold.

- Aaron og Shailene dater! De startet som venner, men ting har blitt romantiske. De to holder kontakten mens de bor fra hverandre. Det er foreløpig et avstandsforhold, men de får det til å fungere, fortalte en kilde til nettstedet.

Da Woodley bekreftet forlovelsen i februar avslørte hun også at hun ikke har sett noen av Rodgers kamper ennå. Ikke fordi hun ikke vil - men på grunn av pandemien. Hun innrømmer også at hun faktisk aldri har sett en amerikansk fotballkamp i hele sitt liv før hun møtte Rodgers.

- Han er først og fremst et vidunderlig og fantastisk menneske, men jeg trodde aldri jeg skulle bli forlovet med en som lever av å kaste baller, delte hun, ifølge The Independent.

LES OGSÅ: Takker eksforloveden: - Hun hadde rett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer