Melania og Donald Trump:

Skal avsløre «alt» om tiden med Trump-paret

Stephanie Grisham gikk av på dagen. Nå skal hun etter alt å dømme avsløre flere ting om tiden med Trump-ekteparet.

NY BOK: En av dem som jobbet tettest med Trump-ekteparet skal nå gi ut avslørende bok. Foto: Kevin Dietsch / Shutterstock / NTB
NY BOK: En av dem som jobbet tettest med Trump-ekteparet skal nå gi ut avslørende bok. Foto: Kevin Dietsch / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele dette året har Melania Trump (51) holdt en svært lav profil offentlig. Allerede før hun og ektemannen, tidligere president Donald Trump (75), måtte forlate Det hvite hus ble det sagt at vi trolig ikke ville se særlig mye til henne etter exiten.

Det har i løpet av det siste året vist seg å stemme, og den tidligere førstedamen har for det meste vært som sunket i jorden.

Forrige uke dukket det imidlertid opp flere overskrifter om henne, etter at CNN skrev at 51-åringen slettes ikke har noe ønske om å returnere til det offentlige liv.

AVSKJED: Melania Trump publiserte 18. januar en avskjedsvideo på Twitter. Vis mer

- Forteller «alt»

Ifølge kilder kanalen hadde snakket med har hun uttalt til venner at hun ikke har til hensikt å støtte ektemannens politiske ambisjoner. Hun skal også ha sagt at hun ikke ønsker seg tilbake til presidentboligen i Washington.

Det er også den samme kanalen som forrige uke skrev at Melanias tidligere «høyre hånd» i Det hvite hus, Stephanie Grisham (45), planlegger å slippe en bok hvor hun avslører «alt» om tiden i presidentboligen.

TRUMP-ANSATT: Stephanie Grisham jobbet i flere år tett med Trump-ekteparet. Foto: Al Drago/UPI/Shutterstock/NTB
TRUMP-ANSATT: Stephanie Grisham jobbet i flere år tett med Trump-ekteparet. Foto: Al Drago/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Grisham var pressesekretær for presidenten samt talsperson og stabssjef for Melania. Ifølge CNN varsler hun nå en bok, som slippes allerede neste måned, hvor hun vil gi leserne innsikt i flere hendelser som fant sted i løpet av Trump-parets tid i Det hvite hus.

Blant annet skal det komme detaljer om Stormy Daniels-skandalen og andre alvorlige påstander mot den tidligere presidenten. Boken skal etter alt å dømme hete «I'll Take Your Questions Now», og vil trolig besvare spørsmål mange lurer på.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Sluttet på dagen

Allerede i 2015 begynte Grisham å jobbe for daværende presidentkandidat Donald Trump, og siden 2017 arbeidet hun primært for Melania Trump.

I begynnelsen av januar ble det imidlertid kjent at hun gikk av med umiddelbar virkning etter den mye omtalte stormingen av Kongress-bygningen. I boken vil Grisham angivelig også utlevere Melania Trumps følelser om ektemannen og andre medlemmer av Trump-familien.

Foreløpig har verken den tidligere presidenten eller kona uttalt seg om den kommende boken. Og det er kanskje ikke så rart at Melania, som tilsynelatende har forsøkt å holde seg unna rampelyset, ikke har gjort det.

VEKKER OPPSIKT: I fjor var ivrige Twitter-brukere overbevist om at USAs president Donald Trump hadde leid inn en stand-in for Melania Trump. Video: AP Vis mer

USA-ekspert og forsker ved Norce Norwegian Research Centre, Hilmar Mjelde, fortalte til Se og Hør allerede før ekteparet flyttet ut av presidentboligen at presidentpar normalt trekker seg tilbake til en luksuriøs politisk pensjonisttilværelse.

Førstekonene følger bare presidenten, sa han.

- Ekspresidenter blir i dag pensjonister når de går av. De har aldri en ny jobb etterpå. De prøver heller å tjene penger ved å holde taler og skrive biografi. De driver gjerne valgkamp for sitt parti en gang iblant, men presidentparet lever generelt et veldig behagelig og avslappet liv etter presidentskapet, forklarte han.

LES OGSÅ: - Brutt med alle tradisjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer