PLANLEGGER Å AMME I FEM ÅR: Kourtney Kardashian er glad for at hun slipper å lage mat i fem år, hun skal jo bare amme! Foto: All Over Press
PLANLEGGER Å AMME I FEM ÅR: Kourtney Kardashian er glad for at hun slipper å lage mat i fem år, hun skal jo bare amme! Foto: All Over PressVis mer

- Skal amme i fem år

- Hun aner virkelig ikke hva hun driver med...

SEHER.NO:  Kourtney Kardashian (30), som har termin med sitt første barn 23. desember, sier hun planlegger å amme barnet i fem år.

Det er søsteren Khloe som har avslørt hvor lite Kourtney faktisk vet om det å være en mor.

- Kourtney sa "Jeg er så glad! Jeg slipper å lage mat i fem år!" Hva mener du? Spurte jeg. Da sa hun "Jeg skal jo bare amme, i fem år". Hun aner virkelig ikke hva hun driver med, sier Khloe Kardashian til New Weekly.

Søstrene Kardashian ble kjent gjennom realityprogrammet "Keeping up with the Kardashians".

Den andre søsteren, Kim Kardashian (29), kan heller ikke forestille seg Kourtney med en baby, og forteller at hun alltid har hatt vanskelig for å forholde seg til barn.

- Kourtney var aldri den typen jeg trodde hun kom til å få barn. Hun eier en butikk med barneklær, men om et barn kommer inn i butikken, spør hun "Hvor er moren din? Du må gå å finne henne, og heller komme tilbake da", forteller Kim.

Ikke så mye støtte for Kourtney å få hos søstrene altså..

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vekten min er sunn