Kendall og Kylie Jenner:

- Skal aldri snakke med Kylie igjen

I en ny episode av «Keeping up with the Kardashians» blir det bråk mellom søstrene.

SLÅSSKAMP: Kendall og Kylie endte i slåsskamp etter en tur på byen med familien. Her avbildet i forbindelse med Golden Globes. Foto: Broadimage/REX/NTB
SLÅSSKAMP: Kendall og Kylie endte i slåsskamp etter en tur på byen med familien. Her avbildet i forbindelse med Golden Globes. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

Realityserien «Keeping up with the Kardashians» har gjennom åra bydd på mange dramatiske, følelsesladde og kaotiske scener. Søskenflokken på seks er nemlig ikke fremmed for å fortelle hva de mener om hverandre, noe som blant annet tidligere har endt i slåsskamp og tårer.

Tidligere i år varslet familien at seriens siste sesong blir å se i 2021. Selv om serien nå går mot sin slutt, betyr ikke det at dramaet har forsvunnet helt.

Det er ikke til å stikke under stol at det er vanlig med søskenkrangling for de aller fleste familier. Det er imidlertid ikke alle familier som får kranglene filmet og sendt på tv-skjermer verden over, og i seriens nyeste episode skulle Kendall (24) og Kylie (23) Jenner trolig ønske at de hadde litt mer private liv.

Ser rødt

Episoden utspiller seg mens familien er på det som skal være en avslappende tur til Palm Springs i California, der familiens overhode, Kris Jenner (64), ønsket å samle alle for å ha litt kvalitetstid med hverandre - etter en turbulent tid, ifølge People.

Det gikk ikke helt som planlagt.

Det oppstår nemlig en konflikt mens familien gjør seg klare for å dra ut på byen, der de to yngste søstrene havner i krangel om en kjole - som Kendall hadde planlagt å bruke. Kjolen var det derimot Kylie som hadde på seg.

Det får Kendall til å se rødt. På dramatisk vis forteller hun hvordan familien føyer seg etter lillesøstera, og hevder at Kylie har ødelagt hele kvelden hennes. Når de skal hjem igjen etter byturen, eskalerer det hele.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Stor uenighet

Kendall, Kylie og Corey Gamble (39), Kris' kjæreste, deler nemlig en bil som skal frakte dem tilbake til deres respektive hjem. Det var i hvert fall det Kendall trodde. Lillesøster var nemlig av en litt annen oppfatning, og satte seg på bakbeina.

- Hvorfor skulle jeg kjørt deg hjem, Kendall? Jeg gidder ikke reise gjennom byen for å slippe deg av, sier hun i episoden.

Deretter blir kameraene skiftet til bilen der resten av familien sitter. I en telefonsamtale mellom Corey og den andre bilen høres høylytt krangling og slåssing mellom de to søstrene, samt moras kjæreste - som tilsynelatende forsøker å roe ned situasjonen.

Sparket henne i ryggen

Krangelen eskalerte såpass at bilen stoppet på en bensinstasjon, slik at Kendall kunne hoppe inn i den andre bilen. Tårene fortsatte å trille, mens hun fikk god støtte fra de eldre søstrene, Kourtney (41), Kim (39) og Khloé (36) Kardashian.

- Jeg skal aldri snakke med Kylie igjen. Kylie sa «Jose (sjåføren journ.anm.), kan vi stoppe et sted og tisse?» så da sa jeg bare «Åja, skal jeg bare gi han adressen min?» sier hun i klippet.

Det skal Kylie ha nektet, og forklarte at hun ikke var villig til å kjøre søstera hjem til Beverly Hills - som bare ligger en kort kjøretur fra Kylies hus.

- Så slo hun meg, ikke hardt, men hun slo meg. Så jeg snudde meg og slo henne tilbake i ansiktet, så dyttet hun en hæl i nakken min. Så da begynte jeg å sparke henne i ryggen. Vi havnet i en skikkelig slåsskamp, innrømmer Kendall, og legger til:

- Det faktum at min søster, mitt blod, reagerte på den måten, er så opprørende.

- Aldri angrip meg

Dette er som nevnt ikke første gang det ender i bråk for søsknene. I februar kom det nemlig en liten smakebit på den kommende sesongen, og Kim og Kourtney skapte store overskrifter da de havnet i en slåsskamp - mens kameraene rullet.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Bakgrunnen for krangelen er at hun angivelig ikke jobber like hardt som de andre søstrene. Seere fikk dermed høre en sint Kourtney Kardashian som ropte blant annet «du har ingenting du skulle sagt» mot Kim, for så å kaste ei vannflaske etter søstera.

Etter hvert endte Kardashian-søstrene i det som ble en real slåsskamp. Til slutt fikk man se Kim slå til Kourtney.

- Aldri angrip meg på den måten, sa en illsint Kim i klippet.

LES OGSÅ: - Ikke gråt hvis du blir overfalt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer