<strong>EVIG TAUSHET:</strong> Peter Cook og Christie Brinkley skal etter planen aldri ha noe med hverandre å gjøre igjen. Til tross for at de deler omsorgen for to barn sammen.  Foto: AP
EVIG TAUSHET: Peter Cook og Christie Brinkley skal etter planen aldri ha noe med hverandre å gjøre igjen. Til tross for at de deler omsorgen for to barn sammen. Foto: AP Vis mer

Skal aldri snakke med hverandre igjen

Arkitekten og supermodellen måtte ha rettens hjelp til å unngå hverandre.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Arkitekten Peter Cook (53) var utro mot supermodellkona si, Christie Brinkley (58), før de to ble skilt i 2008. Siden den gang har de fortsatt å krangle, og nå har paret nylig vært i retten. Der ble de gjennom en kontrakt enige om å aldri snakke med hverandre noensinne igjen.

- Det har vært enormt frustrerende å måtte gå gjennom rettssystemet, i søken etter fred og beskyttelse for familien. Mens jeg samtidig har blitt misbrukt på forskjellig vis av den narsissistiske eksmannen min, sier Brinkley på Facebook.

Peter skal angivelig ha sendt flere sinte e-poster til Christie. Selv er han svært misfornøyd med måten hun omtaler ham på, og mener supermodellen bruker medias oppmerksomhet til å fremme sin egen skuespillerkarriere.

- Jeg prøver ikke å selge billetter til noe. Jeg har ikke bedt om all oppmerksomheten fra media rundt dette. Det må da være en bedre måte å takle det på? Hvis jeg hadde vært en så dårlig pappa, så hvorfor overlater hun til stadighet ansvaret for ungene til meg? Sier Cook til ABC News.

Christie spiller for tiden i musikalen «Chicago» som er på turné i USA, og returnerer til Broadway i New York i august.

Paret har delt omsorgsrett for barna Sailor (14) og Jack (17). På grunn av avtalen om null kontakt, må de organisere ansvaret for barna gjennom eksterne familieplanleggere.

I 2008 kom det frem at arkitektpappaen, skal ha vært utro med så mye som 35 forskjellige kvinner. Christies karriere ble spådd død for mange år siden, men supermodellen fortsetter å få enormt med oppmerksomhet for sitt ytre, til tross for at hun nesten er 60 år blitt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Denne dama er faktisk 57 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer