OVERRASKET: Arild Grimsgård (bak t.v.) ble overrasket da han søndag måtte forlate «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3
OVERRASKET: Arild Grimsgård (bak t.v.) ble overrasket da han søndag måtte forlate «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3 Vis mer

- Skal aldri la meg bli manipulert sånn igjen

Arild ble tatt på senga av exiten fra «Robinsonekspedisjonen».

Publisert
SEHER.NO: «Robinson»-deltager Arild Grimsgård innrømmer at han ble overrasket da han søndag måtte reise hjem fra TV3s realityserie.

Arild hadde nemlig allerede allerede i det første programmet vunnet et kors som ga ham muligheten til å dele ut en immunitet i øyrådet til hvem han ville, inkludert seg selv.

Men alvdølen hevder han var sikker på at han var sikker på at han ikke var i faresonen da laget hans skulle stemme.

- Jeg ble overrasket. Det var jo mange som hadde kranglet med Jon (Torstein Bakken, red.anm) på laget mitt, så jeg trodde det ville bli ham. Det var veldig surt da jeg skjønte at jeg måtte dra.

Han hevder han ikke føler seg dum fordi han ikke brukte immuniteten ved første mulighet.

- Egentlig hadde jeg bestemt meg for at jeg ikke ville bruke immuniteten på meg selv, fordi jeg følte jeg hadde gjort lite for å få den. Men det første døgnet etter at jeg kom ut angret jeg veldig, sier han til Seher.no.

40-åringen tror han fikk unngjelde for at han ikke var så interessert i å tenkte taktikk som flere av de andre lagkameratene.

- Jeg er veldig snill og tror det beste om folk og det utnyttet vel kanskje noen. Hadde jeg vært med igjen skulle jeg oppført meg annerledes. Jeg skal aldri la meg bli manipulert sånn igjen, sier han til Seher.no.

Tre personer har til nå røket ut av årets Robinson-konkurranse. I tillegg har en person blitt klippet ut av serien, etter at det ble kjent at deltageren hadde sonet fire år i fengsel for overgrep mot barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brudd mellom Christer Falck og samboeren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer