Nytt TV 2-program:

- Skal aldri gjøre dette igjen

Ailo Gaup og Alexandra Joner er to av seks som skal få kjørt seg i Simon Nitsches nye program.

NYTT: Reality Awards ble med Alexandra Joner på en helt vanlig dag, og da kunne hun og Iselin Guttormsen røpe nye TV-planer. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Innspillingen av TV 2s nye programkonsept «I fyr og flamme» er i full gang. Programmet, som ledes av tidligere sportsanker i kanalen, Simon Nitsche (30), går ut på at tre kjendisduoer hevder at de har utført de villeste og mest vågale utfordringene de er satt til å gjøre.

Alt dokumentert på video.

Svaret på om de faktisk har klart det får de i studio senere, der de må gjenoppleve stuntene.

SJOKK: Line Langnes Gundersen forlot rommet da «Luksusfellen»-ekspertene ga henne en uventet beskjed. Video: Viaplay Vis mer

- Tjukke i huet

Seks kjendiser stiller altså til «start» i TV 2s nysatsning. Par én består av Victor Sotberg (30) og Robin Hofset (31), par to av Iselin Guttormsen (35) og Alexandra Joner (32), mens den siste duoen er Ailo Mikkelsen Gaup (43) og Thomas «Fingern» Gullestad (41).

GØY: Iselin Guttormsen og Alexandra Joner er på lag. Førstnevnte uttaler at det har vært mye latter. Foto: TV 2/Espen Solli
GØY: Iselin Guttormsen og Alexandra Joner er på lag. Førstnevnte uttaler at det har vært mye latter. Foto: TV 2/Espen Solli Vis mer

- Det har vært ekstremt gøy, og vi har ledd mye. Utfordringene har variert mye, vi har fått gjøre ting det anbefales at man ikke gjør hjemme, sier Iselin Guttormsen til Se og Hør.

- Ja, og så har vi gjort ting vi ellers aldri ville gjort. Ting vi aldri ville gjort om vi ikke fikk masse penger! Neida, legger Alexandra Joner spøkefullt til.

NYSINGLE: Latteren satt løst da de to Eccentric People-profilene Iselin Guttormsen og David Eriksen ankom Gullruten sammen. Video: Rød Løper Vis mer

Deltakerne har fått streng beskjed fra kanalen om ikke å røpe hva stuntene faktisk innebærer. Men til Se og Hør ymter den 32 år gamle artisten frempå om hvordan utfordringene ble til.

- Vi hadde en idémyldringsfase i forkant, der vi fikk spørsmål om hva vi er redde for, og hva vi absolutt ikke vil gjøre. Og vi to var jo så tjukke i huet at vi fortalte hva vi ikke kan tenke oss å gjøre. Da vi gikk ut derfra skjønte vi at vi jo sikkert må gjøre det vi ikke har lyst til å gjøre. Og det måtte vi, gitt...

- Helt jævlig

- Hva gikk gjennom hodet da, i forkant av den villeste utfordringen?

- At jeg var redd jeg skulle dø. Hva med deg, Iselin? spør Joner.

- Ja, det er jo det verst tenkelige scenariet. Eller egentlig ikke, for da dør man jo bare. Nei, det må vel ha vært at man skulle kaste opp eller at man skulle bli så skadet at man ikke klarte å stå på bena etterpå.

REDD: Thomas Gullestad er på lag med Ailo Gaup og erkjenner at han har vært redd. Foto: TV 2/Espen Solli
REDD: Thomas Gullestad er på lag med Ailo Gaup og erkjenner at han har vært redd. Foto: TV 2/Espen Solli Vis mer

Musiker og skuespiller Thomas «Fingern» Gullestad legger heller ikke skjul på at noen av scenene fremkalte en virkelig frykt i ham.

- Ja, jeg har vært redd. Noe av det har jeg prøvd å takke pent nei til. Jeg har gjort mye koko greier før, men grensen går jo et sted - og den har jeg funnet ut hvor er, sier han med et smil til Se og Hør.

SETTES UT: Vi må konfrontere Iselin Guttormsen med en video vi har kommet over på internett, og det blir hun ganske så flau av. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Så hva vil du si at er det mest koko du har gjort?

- Jeg vant jo Gullruten for «Årets TV-øyeblikk» for mange år siden. Jeg fikk noen kroker gjennom ryggen og ble heist opp i et trapés. Jeg fryktet ikke for livet, men det var helt jævlig. Det er det rareste og drøyeste jeg noensinne har gjort.

TRE LAG: Disse tre duoene er med i det nye TV 2-programmet. Foto: Espen Solli / TV 2
TRE LAG: Disse tre duoene er med i det nye TV 2-programmet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Han fortsetter:

- Men jeg har fått kjenne på mye i det greiene her også.

Vil leve lenge

Lagkompis og tidligere FMX-utøver Ailo Gaup har nok av dramatiske hendelser å se tilbake på fra tiden på motorsykkelsetet. Det betyr likevel ikke at innspillingen av «I fyr og flamme» har vært «grei skuring».

Langt derifra.

FULL: I en episode av «Kåss til Kvelds» var Jenny Skavlan blant gjestene. Der fortalte hun om en gang hun drakk litt for mange glass vin før en audition til filmen «Max Manus». Video: NRK Vis mer

- Jeg gruer meg til at andre folk skal se det vi har gjort, for det har vært jævlig nok bare å oppleve det, fastslår han kontant.

- Kan du faktisk være litt redd du òg, Ailo?

- Ja, men bare som en forsvarsmekanisme. Altså: For å leve lenge. Det er ingen verdens ting jeg er redd for, men jeg orker rett og slett ikke å gni på dørhåndtak som en haug av covid-pasienter har slikket på. Da bruker jeg heller genseren til Thomas om jeg får lov til det, og så holder vi oss begge friske, bedyrer han.

«Flytter» til utlandet

Han beskriver innspillingen så langt på denne måten:

- Det har vært helt jævlig. Du kan se for deg selv hvordan det er å vandre naken rundt i en by der de fleste sannsynligvis vet hvem du er. Du skal gjøre det, og ikke nok med det: Du skal gjenoppleve det etterpå. Først i studio, og siste gang når allmennheten skal se det og sitte å flire av deg.

TUNG TID: Victor Sotberg hadde det ikke lett på skolen. Det åpnet han seg om hos «Lindmo». Video: NRK Vis mer

- Det er faktisk helt pyton. Jeg skal aldri gjøre det igjen. Jeg skal flytte til et annet land når dette kommer på TV, sier han og ler.

Victor Sotberg og Robin Hofset er litt mer avmålte rundt det de har opplevd.

YOUTUBERE: Robin Hofset og Victor Sotberg er programmets Youtube-duo. Foto: TV 2/Espen Solli
YOUTUBERE: Robin Hofset og Victor Sotberg er programmets Youtube-duo. Foto: TV 2/Espen Solli Vis mer

- Vi er jo YouTubere, så utfordringer er jo det vi gjør til vanlig. Jeg vil si det har vært utrolig gøy, med mye kjærlighet, men også mye hat, forklarer Hofset, som får støtte av kompanjongen.

- Vi har utfordret oss på mange måter. Det er ikke alt vi er like gode på akkurat, og da blir det vondt, sier Sotberg til Se og Hør.

Det er ikke bestemt når det nye TV 2-konseptet blir sendt på TV.

BLOGGERNE: Alexandra Joner fikk hjelp av svigermor til noe litt utenom det vanlige. Video: TV 2 / Bloggerne Vis mer

LES OGSÅ: Norske stjerner gjør som hertuginne Kate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer