Johannes Leonidas:

- Skal aldri fortelle datteren min om det

Realityprofilen har skaffet seg OnlyFans.

NY KARRIERE: Realitystjernen fikk kritikk for at han startet en OnlyFans - nå svarer han. Foto: Skjermdump Instagram
NY KARRIERE: Realitystjernen fikk kritikk for at han startet en OnlyFans - nå svarer han. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kontroversielle nettsiden OnlyFans har fått mye oppmerksomhet de siste årene, og det er ingen hemmelighet at man kan tjene gode summer på nettsiden.

Skuespiller Bella Thorne (24) satte for eksempel rekord, da hun i løpet av sitt første døgn på OnlyFans tjente inn over én million dollar.

OnlyFans er en innholdsabonnementstjeneste, hvor brukere kan dele bilder og videoer som abonnenter må betale for å få tilgang til. Det er 18 års aldersgrense, og tjenesten tillater nakenbilder - noe de fleste benytter seg av.

ONLYFANS: Skattelistene for 2020 er offentliggjort. Reporter i Rød Løper, Thea Hope, var i studio for snakke om kjendisenes inntekter i corona-året 2020. Vis mer

Flere kjente TV-profiler har de siste årene tydd til OnlyFans for å tjene litt ekstra penger.

I Norge har realitystjerner som Johanne Nordeng (25), og kjæresteparet Caroline Nitter (23) og Cristian Brennhovd (22), fra norske «Ex on the Beach», tjent gode penger på å selge bilder og videoer på plattformen.

Nå har man muligheten til å kjøpe innhold fra den svenske realityprofilen Johannes Leonidas Ulmefors (28). Det er det flere som skal ha reagert på, ettersom han både har kjæreste og en liten datter.

Det var svenske Nyheter24 som omtalte saken først.

- For spenningens skyld

Ulmefors er en av Sveriges mest profilerte realitydeltakere, og har deltatt på den svenske versjonen av «Ex on the beach» hele tre ganger.

TAR AV: «Onlyfans», en plattform der brukere tjener penger på dristige bilder og videoer, har blitt levebrødet til tusenvis av mennesker. Vi har snakket med ekteparet Amanda Bredén og Max Schact, som ligger helt i toppsjiktet på «Onlyfans» i Skandinavia. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / SVT Vis mer

Til Se og Hør forteller Ulmefors at ideén om en OnlyFans-konto opprinnelig var en spøk mellom han og kjæresten. Likevel tok det ikke lang tid før spøk ble til alvor, og han opprettet en profil.

- Det var vel mest for spenningens skyld, men så testet jeg det ut og ble bombardert av følgere. På en rar måte så føles det veldig bra, forteller han.

Selv om kjæresten opprinnelig var med på spøken om OnlyFans, kan Ulmefors fortelle at det er én ting hun misliker.

- Kjæresten min har ikke noe i mot det, men hun blir nok ikke kjempeglad over at mange jenter følger meg og skriver at de vil ha meg... Sånt er ikke så populært, men jeg snakker ofte med henne før jeg laster opp noe!

«PORNO 2022»: NRK blir med en «Onlyfans»-manager på jobb. Video: NRK / Rød Løper. Reporter: Celina Morken Vis mer

Skal aldri fortelle datteren

Tidligere denne uken delte svensken flere innlegg via Instagrams historiefunksjon, hvor han svarte på kritikken han har fått i anledning hans nye måte å tjene penger på.

«Synes det er jævlig trist og ekkelt at dere blander inn datteren min i det at jeg har OnlyFans? Jeg er ikke en dårligere pappa på grunn av det? Forstår virkelig ikke hvordan noen tenker... Men takk for all støtte og kjærlighet, vi elsker dere», skriver han til et bilde av han og datteren.

FORSVARER SEG: Ulmefors tok til Instagram for å forsvare OnlyFans-kontoen sin. Foto: Skjermdump Instagram/Nyheter24
FORSVARER SEG: Ulmefors tok til Instagram for å forsvare OnlyFans-kontoen sin. Foto: Skjermdump Instagram/Nyheter24 Vis mer

Til Se og Hør forteller Ulmefors at han ikke bryr seg om alle reaksjonene, og understreker at verken kjæresten eller datteren hans vil bli påvirket av OnlyFans.

- Jeg har fått mye kritikk, men hele livet har jeg vært sånn at driter i det og kjører mitt eget løp. Jeg elsker datteren og kjæresten min mer enn noe annet, og de blir ikke påvirket av OnlyFans. Jeg synes det går helt fint, vi fødes jo nakne, sier han og legger til:

OPPSIKTSVEKKENDE: Onlyfans rommer mange rariterer, og vi har samlet noen av de mest bisarre brukerne vi har kommet over. Video: Celina Morken Vis mer

- Jeg kommer aldri til å fortelle datteren min om dette, hun vil aldri få vite om det. Hun skal ikke få se alle sesongene av «Ex on the Beach» som jeg var med på heller, fastslår han.

LES OGSÅ: Hyller datteren etter OnlyFans-kritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer