ANTE INGENTING: Surrogatmoren til Kim Kardashian og Kanye West visste ikke at det er deres barn hun bærer frem. Foto: NTB Scanpix.
ANTE INGENTING: Surrogatmoren til Kim Kardashian og Kanye West visste ikke at det er deres barn hun bærer frem. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Kim Kardashian og Kanye West:

Skaffet surrogatmor anonymt

Surrogatmoren ante ikke at hun ventet superstjernens barn.

(Se og Hør): Etter måneder med spekulasjoner, kunne Kim Kardashian og Kanye West i september bekrefte at de venter sitt tredje barn.

I motsetning til de tidligere svangerskapene, foregår det siste ved hjelp av surrogati, og barnet er forventet å komme til verden over nyttår. Med andre ord har paret klart å holde familieforøkelsen skjult for fansen i mange måneder ut i graviditeten.

Da Kim forrige uke gjestet det amerikanske talkshowet The Real, avslørte Kim at det ikke bare var fansen som hadde levd i uvitenhet. Surrogatmoren var heller ikke klar over at det var Kim Kardashian og Kanye West sitt barn hun bar frem.

Var redd surrogatmoren ikke likte henne

I talkshowet forklarte stjernen også hvorfor hun holdt identiteten skjult for surrogatmoren. Paret var nemlig redd for at hun kunne mislike Kim eller ektemannen.

- Man kan gjøre det helt anonymt, man kan gå den veien. Og jeg følte bare, hva hvis personen som bærer frem barnet mitt ikke liker meg eller mannen min? Hva hvis de ikke ønsket å bære frem vårt barn?, sier hun i talkshowet.

Det var også av hensyn til surrogatmorens egne følelser rundt det å skulle bære frem noen andres barn, at hun valgte å gjøre det anonymt.

- Jeg ønsket å gi dem valget, og å være stolt på lik måte. Jeg ønsket et forhold til henne.

Heldigvis viste det seg, ifølge Metronews, at surrogatmoren var stor fan av ekteparet da hun fikk kjennskap til hvem som var barnets foreldre, uten at hun lot seg affektere av foreldres stjernestatus.

- Hun ble virkelig opprømt. Hun var en person som har sett tv-showet- ikke som en superfan, det ville ha vært ubehagelig- men hun har sett hvordan jeg slet og hvor åpen jeg var rundt det, så hun var stolt over å kunne hjelpe, fortalte Kim.

Saken fortsetter nedenfor.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Tung avgjørelse

Til tross for at Kim Kardashian tidligere har gitt uttrykk for at hun synes det er «helt forferdelig» å være gravid, har hun i et tidligere intervju med Entertainment Tonight erkjent at surrogat-avgjørelsen var enda vanskeligere å svelge.

- De som sier eller tror at dette var en kjapp og grei løsning, tar fullstendig feil, sa hun i intervjuet, og forteller videre at det spesielt er mangelen på kontroll som er det verste med å ikke bære frem barnet selv.

- Jeg stoler selvfølgelig på kvinnen som bærer fram barnet mitt, men det er følelsen av å vite at du har gjennomført to svangerskap, og så er du plutselig ikke til stede i ditt tredje. Det er utrolig rart og vanskelig - definitivt en mye tøffere erfaring enn jeg trodde. En daglig indre kamp, fortalte hun til nettstedet.

Røpte barnets kjønn

Da Kim Kardashian besøkte Ellen DeGeneres talkshow forrige uke, fortalte hun også at surrogatmoren ikke var blitt invitert til barnets babyshower.

Ifølge «Keeping up with Kardashians»- stjernen, var det av hensyn til hennes to barn at invitasjonen av den gravide surrogatmoren ble utelatt. Parets fireårige datter, North West, skal naturlig nok ha vanskelig med å forstå at barnet i noen andres mage er hennes kommende søsken.

- Datteren min synes det er vanskelig å forstå seg på henne, sa Kim i tv-studio, ifølge Entertainment Tonight.

Saken fortsetter under.

Hos Ellen DeGeneres forklarte også den vordende trebarnsmoren at hun arrangerte babyshower slik at datteren North skulle forstå bedre hva som er på vei, og at fire åringen hadde fått tillatelse til å åpne babyens gaver.

Med følgende setning røpte realitystjernen svaret på spørsmålet om hvorvidt Kardashian-West venter en gutt eller jente på nyåret:

- Hun sa: «Mamma, siden lillesøster ikke er her, tror jeg at jeg trenger å ha alle lekene på rommet mitt. Og så kan jeg leke med dem og bare bli sikker på at de er OK for lillesøster», la tv-stjernen til.

LES OGSÅ: - Beyoncé kan ikke fordra Kim