Isabella Löwengrip:

Skaffet luksusbolig - nå tvinges hun til å forlate USA

- Jeg får gjøre maks ut av dagene jeg har igjen i New York.

BLEMME: Den svenske bloggeren og forretningskvinnen Isabella Löwengrip avslørte nylig at hun har sikret seg drømmeleiligheten i New York. Nå må hun endre planene. Foto: NTB Scanpix
BLEMME: Den svenske bloggeren og forretningskvinnen Isabella Löwengrip avslørte nylig at hun har sikret seg drømmeleiligheten i New York. Nå må hun endre planene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske bloggeren og gründeren Isabella Löwengrip (28) kunne nylig avsløre at hun har funnet drømmeleiligheten i New York.

28-åringen er i ferd med å utvide selskapet sitt Löwengrip Invest, og har dermed hatt behov for å sikre seg en base i verdensmetropolen. Tidligere i sommer slo bloggeren til på en luksusleilighet bare et steinkast unna Manhattan.

View this post on Instagram

Hello lovely home 🗽

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

Nylig delte 28-åringen et glimt av boligen, som nærmere bestemt er lokalisert på Upper East Side.

Ifølge Nyheter24 er leien er på den nette sum av 145 000 svenske kroner i måneden. Prisen skal forsvare et toppmoderne hjem bestående av tre soverom, tre bad, og en vinkjeller - fordelt over 185 kvadratmeter.

View this post on Instagram

Ready for an office day ✨

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

- Skal feire

Foruten en magisk utsikt over byen, har bloggeren også tilgang på et treningsrom, spa og innendørsbasseng i bygget.

- Jeg er så glad! Endelig er leiligheten vår. Lykken var komplett da jeg åpnet døren. Verdens beste megler var her, Elie Khen, som hadde lagt frem en kald Dom Perignon fra 2004. Den skal vi så klart feire med senere!, skrev hun på bloggen tidligere denne uken.

Det er ingen tvil om at Isabella har nok boltreplass, men 28-åringen har selv forklart på Instagram at hun ikke skal bo i leiligheten alene. Som en del av ekspansjonen, har 28-åringen flydd to av sine ansatte over til New York, som skal bo og jobbe med henne i den kommende perioden.

- Vil ikke dra

Nå viser det seg derimot at Löwengrip befinner seg i en større knipe, som setter en stopper for planene. På sin blogg skriver 28-åringen at hun tvinges til å forlate USA - frem til hun har lyktes å få et visum.

- Jeg er så forelsket i leiligheten og vil ikke forlate den, men jeg får gjøre maks ut av dagene jeg har igjen i New York, og deretter nyte sensommeren i Sverige, skriver hun.

Saken fortsetter under:

Bloggeren forklarer at hun nå har satt sine advokater på saken for å fremskynde prosessen.

- Jeg lengter virkelig til at alt skal bli klart. Jeg har jo vært her mye den siste tiden for å gå i møter, men jeg har ikke kunnet jobbe eller ta betalt.

Drømmeleiligheten i New York er bare en av mange goder Löwengrip har råd til å unne seg. 28-åringen har alltid vært åpen om at hun trives med et liv i luksus, og har tidligere avslørt at hun allerede har barnas framtid sikret økonomisk.

I fjor kunne Löwengrip fortelle at den totale verdien på selskapet hennes er vurdert til svimlende 400 millioner svenske kroner.

LES OGSÅ: - Jeg trodde jeg skulle dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer