Skaff deg en kjendisveske

Har du lyst å smykke deg med kjendiseffekter har du sjansen nå. Hva med Sara Jessica Parkers rådyre designveske - eller Madonnas bryllupsdiadem?

MOTEBEVISST: Skuespilleren Sarah Jessica Parker er trendsetteren fremfor noen - både når det gjelder klær og tilbehør. Denne Birkin-bagen fra Hermès har venteliste og en prislapp på rundt 40 000 kroner. Foto: All Over Press
MOTEBEVISST: Skuespilleren Sarah Jessica Parker er trendsetteren fremfor noen - både når det gjelder klær og tilbehør. Denne Birkin-bagen fra Hermès har venteliste og en prislapp på rundt 40 000 kroner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nå har du sjansen til å flotte deg med en designerveske eller to - tidligere båret av en kjendiskvinne.

I kampen mot brystkreft har kvinnelige skuespillere som Sarah Jessica Parker, Selma Blair, Hillary Duff, Reese Witherspoon og Mary-Kate Olsens donert ulike designervesker til en nettauksjon på ebay, skriver Aftonbladet.

Med steder som ebay har fenomenet nettauksjon tatt virkelig av, og kjendisene og fansen deres har kastet seg på bølgen. På nettet kan du kjøpe det aller meste som har med kjendiser å gjøre, også søppel og brukte truser. Her er en oversikt over ting som har gått og som vil gå under hammeren:

BRITNEY SPEARS (24)
Det skapte en del omtale da Britney Spears halvspiste egge-smørbrød ble lagt ut for salg på ebay tidligere i år. Smørbrødet ble knabbet fra et bord som Britney og ektemannen Kevin satt ved på en prisutdeling. Det ble solgt for nærmere 3000 kroner til et firma som også kjøpte graviditetstesten hun kastet i en søplebøtte da hun ventet Sean Preston.
- Vi kan snart klone Britney, sier en talsperson for firmaet ifølge Aftonbladet.
Andre Britney-effekter som har vært lagt ut for salg er: bh, trusene hun brukte i bryllupet med Kevin Federline, en signert hatt, og et invitasjonskort til bryllupet som gikk for 11 000 kroner!

MADONNA (48)
Den turné-aktuelle stjernen planlegger å selge tiaraen hun brukte i slottsbryllupet med Guy Richie. Hun vil ha minimum 2,4 millioner kroner for herligheten og pengene skal doneres til organisasjonen "Rebuild the soul of America".

NICOLLETTE SHERIDAN (42)
Eks-forloveden Nickals Söderblom solgte forlovelsesringen han fikk tilbake da han slo opp med "Frustrerte fruer"-stjernen. Han fikk bare ett bud...

PAUL MCCARTNEY (64)
Den tidligere Beatles-stjernen donerte et par slippers til inntekt for landmine-saken som hans ekskone Heather Mills brant for. I samme auksjon kunne man blant annet kjøpe tennisskoene til Anna Kournikova og noen snåle, spisse sko Woody Harrelson en gang gikk med.

MARLON BRANDO
Marlon Brandos sønn forsøkte å legge ut farens telefonbok på ebay. Men broren Miko klarte å hindre salget, og de private numrene til stjerner som Oprah Winfrey, Tobert De Niro, Al Pacino, John Travolta og Tom Hanks ble ikke offentliggjort...

ARNOLD SCHWARZENEGGER (59)
Muskel-skuespilleren solgte for et par år siden sin digre Hummer H2 Jeep til høystbydende på ebay, skriver Aftonbladet.

VICTORIA BECKHAM (32)
Eks-krydderjenta auksjonerte bort tiaraen hun brukte i bryllupet med David. "Beckham Diamond Wedding Crown" ble laget av den irske smykkedesigneren Slim Barrett i 18 karat gull, og den inneholdt intet mindre enn 240 diamanter!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer