Tone Damli og Markus Foss:

Skadet seg

Møtte opp med krykker.

ELLE: Markus Foss og Tone Damli smilte stort under ELLE-festen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ELLE: Markus Foss og Tone Damli smilte stort under ELLE-festen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tirsdag kveld dukket store deler av kjendisnorge opp på Villa Heftye i Oslo, i anledning den store sommerfesten til ELLE. Festen har blitt arrangert i en årrekke, og hvert eneste år er det et stjernespekket kalas.

I år møtte blant andre artist Dagny (32), Victoria Nadine (24), Emma Steinbakken (20), Axel Bøyum (28) og Bianca Ingrosso (28) opp.

Tone Damli (35) og hennes kjæreste Markus Foss (40) var også blant de selvskrevne gjestene. Både Damli og Foss var pyntet for anledningen, men sistnevnte hadde på seg noen accessoirer som ikke hører til normalen.

Krykker

Foss hadde på seg matchende skjorte og shorts i svart skinn, med en hvit T-skjorte under. På det ene benet hadde han en gipssko, og hadde i tillegg med seg krykker. Han har med andre ord skadet foten såpass at han trenger litt ekstra hjelp.

- I år har Markus skadet seg. I fjor var det meg på krykker, og i år så er det han, forklarte Damli til Se og Hør, uten at paret går noe mer konkret inn på hvordan skaden oppsto.

- Det var en bedre deal for meg fordi da kunne han bære kofferter mens jeg hinket bak. I år er det jeg som er pakkeselet. Men vi skal klare det også, smilte hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer